Szépségvitaminok

4.2
Hozzáadva 2020.06.11.by

edibaba

60 db

A Merz Spezial Drazsé fontos építőanyagokat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek az egész szervezet számára értékesek.  Speciálisan úgy állították össze, hogy ellássa a szervezetet és a bőrt értékes erősítő és tápláló összetevőkkel, mint amilyenek a vitaminok és a vas.

A fáradt bőr, a töredezett körmök és a fénytelen haj értékes tápanyagok hiányának a tünete lehet. A Merz Spezial Drazséban kiemelten a B-vitamin-komplex és a cink segíti a bőr tápanyagokkal való ellátottságát, simaságát és üde megjelenését.

A Merz Spezial Drazsé által biztosított A-vitamin, kalcium-pantotenát és a biotin azok az anyagok, amelyek segítik a haj egészséges struktúráját fenntartó biologiai folyamatokat.

A Merz Spezial Drazsé által biztosított szójafehérjében található vas, kalcium-pantotenát és kéntartalmú aminosavak azok az anyagok, amelyek segítik a körmök belső szerkezetének fenntartását.

Egy napi adag (2 db drazsé) tartalma a napi szükséglet %-ában kifejezve*

• Cink 5 mg 33%
  • Szójafehérjepor amely tartalmaz: 50 mg **
  • Cisztein 0,55 mg*** **
  • Metionin 0,55*** **

* A táplálék összetételére vonatkozó cimkézési rendelet szerint

** nincs javaslat

*** átlagos analízisérték

2025.01.29. 10:02

Nekem ez a vitamin használt régebben,de olyan iszonyú éhséget okozott...sosem okozott gondot tartani az időszakos böjtöt, de amíg ezt a vitamint szedtem, sírni tudtam volna az éhségtől esténként, pedig bőven ettem napközben. És még úgy is híztam tőle,hogy sportoltam és dietaztam. Amikor abbahagytam a szedését, pár hónap alatt több mint 5kgt fogytam. Azt meg kell hagyni,hogy jót tett a hajamnak,dehát...inkább legyen kicsit kevesebb hajam,de ne egész nap az evésen járjon az agyam.

2024.06.06. 09:19

Az arcom szebb, a pattanások kevésbé jönnek elő. Elől sok babahajam lett és gyorsabban is nő a hajam mióta szedem. Mellékhatást nem tapasztaltam. Ajánlom mindenkinek!

2023.04.29. 11:45

Az egyik legjobb hajvitamin. A bőrgyógyászom és a patikusok is őt ajánlották, én pedig sokadik kúrán vagyok túl vele, és eddig mindig rengeteg babahajat varázsolt nekem. Egy próbát megér, még ha az ára sajnos eléggé elrugaszkodott is.

2022.08.12. 19:36

A 100. véleményező. Előnye, hogy picik a tabletták. Mint más társai, éhségérzetet okoz, de sajnos jótékony hatását nem észleltem.

2021.11.20. 21:18

A legjobb. Segít újjá varázsolni a hajamat és a körmömet. Imádom, mindig működik.

2021.09.30. 14:35

Nagyon ütős vitaminkészítmény, nekem vitaminhiány pótlására nagyon bejött. Többször csináltam már vele végig három hónapos kúrát, a következőképpen: napi 2* egy hónapig, napi 1* két hónapig.Nagyon bevált vashiányra, gyomorpanaszt/pattanásokat sosem okozott.