Milani

Ár:   4290 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: igarel, Módosítva: 2016. április 25.

Kiszerelés:
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

"Ezzel az ecsettel ragyogóvá varázsolhatod az arcodat másodpercek alatt. Az ívelt végeknek és a szuper-lágy sörtéknek köszönhetően a megfelelő mennyiségű terméket veheted fel az ecsettel és viheted fel az arcodra."

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Fiorentina

Korcsoport: >54
2022. július 8.

Ez a márka is nagyon jó ecseteket kínál, de nem csodálkozom, hogy alig van róluk vélemény, mivel itthon - sajnos már évek óta - nem kapható, mivel a korábbi magyar webshop is lehúzta a rolót.
Aki viszont ismeri az ecseteiket, vadászhatja a külföldi webshop-okban, mert tényleg nagyon jó minőséget képviselnek, elfogadható áron.
Nekem háromféle típus van a kollekciómban, és mindegyikre igaz, hogy elnyűhetetlenek.
Az ecsetek ergonómiai kialakítása, a szálak puhasága, a könnyű tisztíthatóság, az, hogy soha nem hullanak - emeli őket a legjobbak közé.
Csakis ajánlani tudom, ha valaki találkozik velük, ne habozzon. És: fölösleges egy típusból többet venni, (ez nem érvényes a szemre való ecsetekre, mert abból nyilván több is kell) mert hosszú évekig nem fognak tönkre menni.
Örülnék, ha valami csoda folytán a Milani is visszatérne a hazai kínálatba, eddig, amit használtam tőlük, azzal maradéktalanul elégedett voltam.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2022. július 8.

igarel

2016. április 28.

Puha szőre van, kellemes érzés az arcomnak és könnyen tisztítható. Nem csak pirosítóhoz, hanem bronzosítóhoz is szoktam használni. Kicsit drágáltam, de végül akkor szereztem be amikor volt rá 20% kedvezmény, így szerintem megérte! Érdemes amúgy figyelni mert szinte minden hónapan van valami kedvezményük.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. április 28.