Miss Sporty Can't Stop The Color Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 7 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: siss, Módosítva: 2018. március 22.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 7 ml | |
Lelőhely: | DM, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Vízfesték hatású körömlakk
4 színben kapható
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Fehér v vmi más alapra kell használni mert RÁ VAN ÍRVA, hogy watercolor effect. Érdekes, hogy minden olvasás/értelmezés nélkül le van pontozva egy termék... az viszont bíztató, hogy ha vmi indie cucc lenne mindenki ujjongana 🤦♀️. Szóval nem fed mert nem arra lett kitalálva. Az, hogy felesleges vagy nem mindenki el tudja dönteni. A színek cukik viszont ha van ilyen színű lakkunk átlátszó hozzáöntésével pont 0 energiabefektetéssel meg tudjuk csinálni magunk is, ettől függetlenül szerintem jó dolog, hogy drogériás kínálatban is lehet kapni ilyen lakkokat. Ha vki szeret kreatívkodni, jól jöhet :).

Ahogy előttem írták, ez a széria tényleg kritikán aluli. Aki ezt próbálja ki a márkától, utána nem mer majd venni a többi színből, pedig nagyon jó a többi. Itt én is a sárgának dőltem be. Annyira vártam már, hogy kipróbáljam. 3 rétegben kentem fel, no nem azért, mert így elég szép volt, hanem mert több réteget már nem akartam. Ennek ellenre is úgy nézett ki a körmöm, mint akinek el van színeződve sárgásra, de az üvegben lévő színhez köze sem volt. Sajnos ez 2Ft-ot sem ér, de a többi szuper.

Több körömlakkot próbáltam már a márkától. Ekkorát még egyikben sem csalódtam. Fedése valami borzasztó, 3-4 rétegben kellett felkennem, hogy normálisan mutasson, egyszerűen nem akart megszáradni. 3 órával később mikor lefeküdtem, szépen fel is gyűrődött pár ujjamon, a többin meg megkarcolódott... Sajnos használhatatlan.

Szeretem a Miss Sporty lakkokat, simán megérik az árukat, mindig nagy lelkesedéssel dobok be egy-egy színt a kosaramba, mert tudom, h jó lesz. Ezt is ugyanilyen magabiztosan vágtam be, h óóó, szuper, sárga, dejóóó lesz ez is nekem.
Aha.
Nem.
Ez volt az, h felkentem, konstatáltam, h egy kalap kaki, és azzal a lendülettel hajítottam ki a kukába. Hat rétegben sem fed, sosem szárad meg, és nagyon ronda. Ebből a szériából ne vegyetek, az összes többi ezerszer jobb:)

Aha.
Nem.

nekem pont a képen látható sárga van... az üvegben csodaszép színe van, de körmökön túlságosan áttetsző, kell alá egy nagyon világos (akár fehér) bázis. a tartóssága egyelőre nem lett letesztelve, de kétlem hogy sokáig megmaradna, megszáradt állapotban is képes volt megsérülni.

Szép színe van, de nagyon sok rétegben kell így nem is szárad jól, még 3réteg alatt is látom a körmömet.

Nekem ebből a rózsaszín van meg, de szerintem még a lilát is be fogom mellé szerezni. Két rétegben jól fog, és baromi tartós, 4-5 napig bírja standolással, főzéssel együtt. Ami még nekem plusz pozitívum, hogy sokkal lassabban kezd sűrűsödni, mint a többi miss sporty-s körömlakkom

egy babakéket vettem meg azt hiszem 020as árnyalatkóddal, 3 réteg ennek is kell, ami zselés effecthez nem rossz, de a sok réteg miatt nem szárad valami egyszerűen. mivel én elég gyakran cserélem a manikűrjeim, a tartósságról nem tudok beszámolni. a szín amúgy szép lenne, de így valóban alég csalódás. a miss sportynak sok jó lakkja van, mint a clubbing colors vagy a gyorsszáradó, azok színügyileg sokkal jobbak, inkább azokat keressétek

Semmit sem fed, nem szép a színe és nem tartós. Sajnos pénzkidobás volt. :(

Semmit sem fed, nem szép a színe és nem tartós. Sajnos pénzkidobás volt. :(

Nekem is a képen látható sárga van meg. Semmi fedése nincs, kb 3 vastag rétegben fed. Egy rétegben olyan, mintha köröm problémáim lennének... 700 Ft-ért vettem, de sajnos használhatatlan. Nagyon szeretem a márka lakkjait, de ez nagyon rosszul sikerült.

Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia