Sminkek arcra

Miss Sporty Naturally Perfect Vegán Korrektor

4.3
Hozzáadva 2023.01.24.by

peony.9

A vegán korrektor egész napos hidratálást biztosít a bőrnek. Leheletkönnyű, közepes fedésű formulája antioxidáns-vitaminkomplexszel, E-vitaminnal, B5-provitaminnal és aloe vera-kivonattal dúsított.

2 árnyalatban kapható

2024.11.12. 10:32

Alacsony, természetes fedésű korrektor, amit bátran ajánlok azoknak, akik a "nomakeup makeup" hatást szeretnék elérni. Eltakarja a kisebb bőrhibákat, nem eredményez maszkhatást, nem ül bele a ráncokba - nagyon könnyű vele dolgozni. Hátránya, hogy összesen 2 árnyalatban elérhető és világosabb bőrűeknek a 001-es Light típus télen kicsit sötét lehet (ha olyan korrektort preferálsz világosabb bőrűként, ami még jobban világosítja a szem alatti részt, akkor nem ez a te választásod, mert ez inkább egy egységes bőrszínt ad).

2024.04.19. 14:57

A tökêletes korrektor😍Vègre talàltam egy olyan termèket ami lehelet könnyű , szêp összetevőkel, ès nem ül bele a ràncokba .imàdom

2023.06.14. 10:56

Közepes vagy inkább alacsony fedésű folyékony korrektor, szerintem kifejezetten kedvező áron, ráadásul még vegán is. :) Nekem bevált, nem ül bele a ráncokba és nem kukacosodik, mindig van egy a táskámban, ha esetleg újra kellene kellenem.

2023.01.25. 17:41

Nem rossz korrektor, de számomra még mindig az Essence Camouflage korrektora a nagy kedvenc. Szemem alá szoktam használni, elég jól fed, de kicsit szárítja a bőrömet. Nem hiszem, hogy újra megvennèm.