Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

Missha Time Revolution Night Repair Ampoule Cream 5X

4.5
Hozzáadva 2022.09.19.by

eszterszekely

Intenzíven feszesítő és ránctalanító éjszakai krém. A kivonatok gazdagsága mélyen hidratál és megakadályozza a későbbi ráncok kialakulását, a szabad gyökök semlegesítésének köszönhetően. A bőr visszanyeri egészséges színét és ragyogását.

• niacinamid - szabályozza a faggyúkiválasztást, kiegyenlíti a bőr tónusát,
  • komplex 5 Violet Energy (sárgarépa, káposzta, padlizsán, cékla, áfonya) - kisimít, hidratál, antioxidánsként hat,
  • collagener (csillagfürt kivonat + növényi olajok) - erősíti és feszesíti a bőrt.
12 000 Ft-tól

2022.12.30. 21:41

Naggggyon illatos (citromfűre emlékeztet) és sűrű. (Konkrétan elgondolkodtam, hogy megromlott-e, mielőtt kibontottam, annyira masszív..)Nem csípett, nem irritált.Nyakra és dekoltázsra használtam el éjszakákra, télen (azt hiszem, ezzel sokat elmondtam..)Az ampullájával együtt (vagy széruma, mert annak teljesen jó az állaga, nem a megszokott koreai ampulla feeling).Ezt a krémet nem mertem az arcomra kenni..De lehet, hogy egy érett, száraz bőr imádná.

Utoljára szerkesztve: 2024.03.05. 14:18 - 2022.09.08. 19:06

Nagyon régóta használtam a Missha Geum Sul overnight krémjét. Immmmádtam!!! A környezetemben a kutyán kívül már nagyjából mindenki azt használta mert hintettem az igét és ők is imádták. Erre... szőrén-szálán eltűnt. Tudom, tudom a világon vannak ennél nagyobb bajok, de teljesen rápörögtem. Írtam az összes oldalnak ahol eddig fellelhető volt, a Missha USA beli és európai forgalmazójának (a Missha-nak nincs direkt ügyfélszolgálata, sem semmilyen elérhetősége, ami teljesen felfoghatatlan számomra). Végül kiderült, hogy újraformulázzák, úgyhogy egy darabig nem lesz kapható. Addig is kerestem azt a krémet, ami a nyomába léphet és rá esett a választásom. Nem bántam meg, mert már majdnem olyan jó, mint a Geum Sul. Kissé talán könnyedebb, de cserébe be is szívódik szinte maradéktalanul, nem érzem, hogy a fele a párnámon köt ki a méregdrága krémnek. Erősen parfümözött... indokolatlanul erősen, de meg lehet szokni. Nagyon jól hidratál, puha, feltöltött, ragyogó a bőröm, és mivel minden földi jó van ebben is, remélhetőleg hosszú távon egyéb kevésbé instant hatása is érvényesül.