Mivolis Holt-tengeri Fürdősó
Ár: | 799 Ft | Kategória: | Fürdőtermékek | |||
Kiszerelés: | 3 x 500 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: csillag, az összetevőket feltöltötte: Dynu, Módosítva: 2020. február 25.
Kiszerelés: | 3 x 500 g | |
Lelőhely: | DM, online | |
Kategória: | Fürdőtermékek | |
Eredeti holt-tengeri fürdősó kényezteti a testet és a lelket. A sóban található ásványi anyagok és nyomelemek, mint a kalcium, a magnézium és a vas frissítő hatással rendelkeznek. A holt-tengeri sós fürdő élénkíti a bőrt, eltávolítja a száraz bőrdarabkákat és kellemes bőrérzetet biztosít. Nyugtatja a száraz és érzkeny bőrt, így bőrirritációra hajlamos bőrtípusra is alkalmas
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Relaxalo furdohoz vettem, termeszetes illoolajokkal illatositom, levendula jazmin narancs. Szupcsi termek, ar ertek arany nagyon kedvezo es az ember olyan illatut kreal amilyen csak akar. Mindemellett a kezemen 2 honapja nem gyogyulo ekcemamat dobbenetes gyorsasaggal elkezdte eltuntetni. Eloszor nem is fogtam fel mitol gyogyul mert a ra feliratott kremek semmit nem ertek ezert mar nem is kentem. Mire megvilagosodtam, hogy a so jotekony hatasanak koszonheto.

Az ekcémámmal való békés együttélés egyik titka:-) Nagy bánatomra kevéssé bírom az illatos, színes, habzó csodákat. Fürdéshez általában natúr, illat- és színezékmentes fürdősót használok (persze így sem áztatom magam órákig), ez az egyik kedvencem. Kezdődő vagy minifelfázás esetén is hasznosnak bizonyult már. Praktikus, hogy nem egyben ömlesztve áll egy zacsiban a só, hanem 3 kisebb adagban. Az ára is tökéletes!

Nagyon jó. Én úgy tapasztaltam, hogy kiváló hatással van a bőrömre. Most a nagy kánikulában használtam és úgy vettem észre, hogy kevésbé izzadok a használata után.
Kiváló!

Kiváló!

Jajj nagyon jóóó! Kis Pöttömünk mellett most ez a fürdősó jelenti a "luxus" kikapcsolódást a férjemmel :) Illatmentes, úgyhogy még fokozhatjuk egyéb cuccokkal is az élményt, de önmagában is szuperül ellazít. Az ára is tökéletes.

Kedvelem ezt a terméket.
Felfázás ellen sima étkezési tengeri sós fürdőt használok.
Ezt csak az élvezet kedvéért, mert jó benne pancsolni :)

Kedvelem ezt a terméket.
Felfázás ellen sima étkezési tengeri sós fürdőt használok.
Ezt csak az élvezet kedvéért, mert jó benne pancsolni :)

A kedvenc felfázás elleni "gyógyszerem". Nődokitól van még a tipp, hogy ha érzem, hogy kezdek felfázni, üljek be egy kád sós meleg, de nem forró vízben, mert jól lefertőtlenít a só odalent. (A forró víz azért nem jó ilyenkor, mert ha van gyulladás, az belobbanhat tőle.) Nálam abszolút működik. Persze komoly felfázással marad az orvos, azért arra nem hiszem, hogy jó. Ha meg nincs semmi bajom, akkor nyakig érő tűzforró vízbe teszem ezt a kis csodasót, és imádom! :-D Télen legalábbis, most hogy jön a nyár, nem lesz gyakori a forró fürdő. :D

Nagyon fincsi, ellazító fürdőt lehet készíteni vele egy kis illóolajjal megspékelve + a bőröm utána szép, üde lesz. Szeretem. :)

Tökéletes! :)

Tökéletes! :)

Nagyon jo termek. Hazi keszitesu furdogolyohoz, furdosohoz, testradirhoz ledaralva nelkulozhetetlen. Natur vagy illokkal is szuper.

Csak szuperlativuszokban tudok róla írni. Mintha újjászületnék fürdőzés után. És ami a döbbenetes, hogy pihe-puha bababőrrel szállok ki a fürdőkádból. Pedig jó 40-50 percig szoktam magam áztatni, egy könyvvel a kezemben. Néha rakok bele pár csepp illóolajat, általában levendula és/vagy citromfű (ó igen, a tetesept fíling miatt :) ). Heti 2 ilyen pancsolás és valahogy a stressz és a kimerültség is jobban elkerül. :)

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Holt-tengeri só. A Holt-tengeri só összetétele eltér a közönséges sóétól: bár minden tengervíz tartalmaz magnézium-szulfátot (Epsom só) és nátrium-kloridot, a Holt-tenger vize viszont 10-szer több kloridot, és 40-szer több magnéziumot tartalmaz mint bármely más tenger vize, és a brómkoncentrátuma is magasabb bármelyiknél. Paula Begoun, dr. Cinythya Bayley és a The Beauty Brains egyaránt hivatkozik olyan tanulmányokra, melyek szerint a Holt-tenger sója sokkal jobb hatással van a pikkelysömörös, száraz bőrre, mint a sima só.