Mivolis

Ár:   799 Ft   Kategória:   Fürdőtermékek
Kiszerelés:   3 x 500 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: csillag, az összetevőket feltöltötte: Dynu, Módosítva: 2020. február 25.

Kiszerelés:   3 x 500 g
Lelőhely:   DM, online
Kategória:   Fürdőtermékek

Eredeti holt-tengeri fürdősó kényezteti a testet és a lelket. A sóban található ásványi anyagok és nyomelemek, mint a kalcium, a magnézium és a vas frissítő hatással rendelkeznek. A holt-tengeri sós fürdő élénkíti a bőrt, eltávolítja a száraz bőrdarabkákat és kellemes bőrérzetet biztosít. Nyugtatja a száraz és érzkeny bőrt, így bőrirritációra hajlamos bőrtípusra is alkalmas

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

KHVivienne

Bőrprobléma: Bőröregedés
2019. május 29.

IMÁDOM! Nagy kiszerelés,olcsó és semmi felesleges adalék nincs benne. Nem szárítja a bőröm,kellemes puha lesz utána.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 29.

Kitts

2019. május 15.

Ez tényleg egy CSODA. Már majdnem elfelejtettem a gyerek-/tinikori ekcémám, mikor idén tél végén újult erővel felbukkant, a könyökhajlatomat két-három hét alatt gyakorlatilag használhatatlanra, vérvörösre vakartam, semmi, de semmi nem használt... na és akkor jött ő! A makacsan ragaszkodó ekcémámtól, a száraz foltjaimtől, a hátamon lévő kis pattiktól is elbúcsúztam 2-3 sósfürdő után. A bőröm pihepuha és nagyon hálás.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 15.

Bblanka92

Bőrtípus:  -
2019. március 21.

Nagyon jóó! Puha lett tőle a bőröm és nyugtató hatása is fantasztikus.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 21.

Nagyon jóó! Puha lett tőle a bőröm és nyugtató hatása is fantasztikus.

dundicat

2019. január 10.

Istenem de imádom!! Annyira könnyű leszek tőle a kádban, mintha egy felhőben feküdnék. Jó volt a kis testpattanásaimra is, és ha jó forró vízbe ülök, zárt ajtóknál a párája kidugítja az orrom. Az old school "radiátorra egy fazék vizet" párologtatómba is teszek, nem tudom, hogy az ér-e valamit, de betegek nem vagyunk, és nem is köhögünk :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 10.

herczegno33

2018. november 19.

Rengetegszer vettem újra, mindig van itthon. Èn a túrázás után meleg sós vízben pihentetem a lábaimat. Megszokott itthon a használta. Annak is tudom ajánlani aki esetleg sokat visel magassarkút, vagy a cipő feldörzsöli a lábát. Nem illatosított. Ez is lènyeges tènyező.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. november 19.

Katisza89

2018. november 4.

Ez egy csoda :) fürdősóként is nagyon tetszik, puhitja es nem szaritja a bőröm es szerintem megfázásra is jo :) de az igazi csodát a párom arcbőrével müvelte. 30 eves kora ellenére is küzd a pattanasos bőrével, ezért egy kis pohárba egy kávéskanál sot es kb 3 cl vizet engedtem, ezt vattakorongra csepegtettem es ezzel töröltem át esténként az arcát. Két nap után már latszott az eredmény, a porusai osszehuzodtak es nem jott ki uj patti sem. Még csak egy hete kenegetem, de eddig csodat tett :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 4.

tomkogy

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2018. október 12.

Narancsvirágvíz+holt tengeri só tonikként tisztít és pórusösszehúzó hatású. Egyáltalán nem szárít. Egy Cien-es kiürült tonikos flakonba öntök kb. 1dl. narancsvirág vizet, beleszórok kb. két kiskanálnyi holt tengeri sót. A flakon felüladagolós, nagyon praktikus, így arctisztítás után csak ráteszek a vattakorongot, pumpálok kettőt és már törlöm is át az arcom. Nagyon szeretem, látványosan finomabbak a pórusaim.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2018. október 12.

gabiba

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. szeptember 22.

Én bőrradírt készítettem belőle cellulit ellen: kokuszolajból, citrom illóolajból és cédrusfaolajból. Nem vártam csodát tőle, de mindenképp jó a vérkeringésnek ha átmaszírozom magam vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. szeptember 22.

beautyfanrb

Bőrtípus: Zsíros
2018. augusztus 25.

Az itteni vélemények alapján vásároltam meg és nem csalódtam.
Nem húzódik utána a bőr, - amitől egy kicsit tartottam - inkább puhasságot eredményez.
Én azért pár csepp mandulaolajjal megspékeltem a fürdővizet és a spa hatás nem maradt el.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 25.

Az itteni vélemények alapján vásároltam meg és nem csalódtam.

exhocmomento

2018. augusztus 23.

Same here, a többszöri nekifutásos, főorvos bőrgyógyász doktornő által felírt különféle kenceficék képtelenek voltak meggyógyítani a vállamon lévő ekcemalizálódott gyulladásokat. De ez a csodasó már az első alkalommal a töredékére csökkentette a méretüket, míg végül saját maguktól, egyéb behatás és kemikália nélkül hajlandóak voltak meggyógyulni. Milyen csodálatos is a természet. *o*
A bőrt hihetetlenül selymessé és puhává teszi. A légutaknak is jót tesz - betegség esetén a fürdővízbe zutty bele, plusz még jöhet pár csepp levendula/teafaolaj és mehet a spa gyógyulás. :)
Csipkedni csak akkor szokott, ha megszalad a kezem és túl sokat löttyintek a vízbe.
És másfél kiló só 900 forintért? Ezer csillag, anyatermészet! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 23.

És másfél kiló só 900 forintért? Ezer csillag, anyatermészet! :)

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Holt-tengeri só. A Holt-tengeri só összetétele eltér a közönséges sóétól: bár minden tengervíz tartalmaz magnézium-szulfátot (Epsom só) és nátrium-kloridot, a Holt-tenger vize viszont 10-szer több kloridot, és 40-szer több magnéziumot tartalmaz mint bármely más tenger vize, és a brómkoncentrátuma is magasabb bármelyiknél. Paula Begoundr. Cinythya Bayley és a The Beauty Brains egyaránt hivatkozik olyan tanulmányokra, melyek szerint a Holt-tenger sója sokkal jobb hatással van a pikkelysömörös, száraz bőrre, mint a sima só.