MM Gold Kókuszolaj
Ár: | 790 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 110 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | bioboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: greengirl115, Módosítva: 2013. június 21.
Lelőhely: | bioboltok, online | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
Hideg sajtolással nyert, egzotikus illatú szűretlen kókuszolaj, mely test- és hajápolásra, kondícionálónak vagy krémalapnak is kiváló. Teheti fürdővízbe is, az egész család használhatja naponta igény szerint. A kókuszolaj kb. 24 fokon már olvad, ezért a flakonból könnyen adagolható. Semmilyen hozzáadott illatot vagy egyéb összetevőt nem tartalmaz!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Az egyik legjobb haj- és testápoló. Használom hajpakolásként, mosás előtt, fürdés után testolajnak, habfürdő mellé, repedezett bőrre. Tulajdonképpen mindenre jó. A kókuszillat már csak hab a tortán.

Annyira jó, hogy nem hiszem el.
Az mindenre érzékeny és egyben kombinált arcbőrömet úgy rendbe hozta mint soha semmi más.
Pattanásaim eltűntek ( elvétve 1-2 gyulladás előfordul, de nem gennyesedik be, és teafaolajjal párosítva gyorsan el is tűnik ), az arcbőröm olyan puha, mint a babapopsi. Tökéletesen hidratál, nem hagy maga után zsíros, nehéz érzést, nem tömíti el a pórusokat, és mindemellett finom kókuszillatú leszek tőle :)
Ár-érték is verhetetlen
ha lehetne, 10*-ot is megkapná

Annyira jó, hogy nem hiszem el.
Ár-érték is verhetetlen
ha lehetne, 10*-ot is megkapná

Ár-érték arányban verhetetlen. 2-3 éve megvan, mert időnként megfeledkezem róla...de nem romlott sem az illata sem az állaga.

Termékcsaládtól független,kókuszolajban még nem csalódtam. :)

Termékcsaládtól független,kókuszolajban még nem csalódtam. :)

Imádom, és ez a finom kókusz illat, de az ára lehetne kicsit olcsóbb. :)

Imádom, és ez a finom kókusz illat, de az ára lehetne kicsit olcsóbb. :)

Nagyon nagyon szeretem, már máshol is vettem kókusz olajat, de ennek valahogy még finomabb az illata, legszívesebben megenném:) és kb fele annyiba kerül mint az eddigiek, de a hajam ugyan úgy ragyog tőle, és kevés is elég rá:) mindenkinek ajánlom!

Imádom az illatát, igazi kókusz illatú finomság!
Hajápolásra használtam, a hajmosás előtti este bekentem a hajvégeket kókuszolajjal, felkötöttem fejtetőre majd reggel lemostam. Ezzel a módszerrel nagyon finom puha a hajam!
Sajnos a kiszerelés nem túl praktikus: nyáron, amikor a hőmérséklet miatt folyékony állagú, könnyen ki lehet önteni a flakonból, no de télen! Alig tudtam kibányászni a flakonból (mikrózni nem igazán szeretném ezeket a természetes olajakat...)
Váltakozva használom a főzésre ajánlott nagy tégelyes kókuszolajjal: a hatása annak is ugyanolyan jó, de hiányzik az illatélmény, viszont jóval olcsóbb

Imádom az illatát, igazi kókusz illatú finomság!

nagyon jó illata van, egyaránt jó haj és bőrápolásra. nedves bőrre szoktam felvinni, nagyon pihepuha lesz tőle. hajra pedig hajmosás előtt, rajtahagyom min fél óráig, és utána megmosom jó alaposan. (ha nem alaposan mosom, száradás után olyan, mintha zsíros lenne a hajam) töredezett hajvégekre is jó

Kicsit erős nekem a kókusz illata, nem nagyon szeretem, de nem igazán érdekel mert cserébe puhává teszi a bőrömet.
Sőt használtam hajpakolásként festett hajra. Rendbehozza.

Sőt használtam hajpakolásként festett hajra. Rendbehozza.

Imádom az illatát, tökéletes testápolásra.

Imádom az illatát, tökéletes testápolásra.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: Cocos Nucifera (Coconut) OilÖsszetevők megmagyarázva
Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!