ModelCo Blush Cheek Powder
Ár: | $18 | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 3,5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: melange, Módosítva: 2017. szeptember 15.
Ár: | $18 | |
Kiszerelés: | 3,5 g | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Csodálatos rózsás-barackos ragyogást biztosít minden arcszínnek. A mikro színes pigmentek és a luxus préselt púder enyhén áttetsző, természetes ragyogást ad, ami egész nap kitart.
- Egészséges ragyogást ad
- Kiemeli a természetes adottságaidat
- Természetes és könnyű viselet
- Zsírosodást gátló púder
- Minden bőrtípushoz illik
Csodás ez a pirosító!Köszönöm Melange :)Elösször picit tartottam tőle,mivel aranypigmenteket tartalmaz stb.De gondoltam megér egy próbát.És nagyon nem bántam meg.Annyira gyönyörű!
Nagyon pigmentált,mégis annyira finom,és üde.Semmi bohóc,sem foltos effect!
Eddig ez a legjobb pirosító,amivel dolgom volt.
Szó szerint reggeltől estig ott van!Nem kopik,nem tűnik el.A legtartósabb arcpír.💪
Ajánlom azoknak a hölgyeknek,akik szeretik a természetes,és tartós píreket❤

Nagyon pigmentált,mégis annyira finom,és üde.Semmi bohóc,sem foltos effect!
Eddig ez a legjobb pirosító,amivel dolgom volt.
Ajánlom azoknak a hölgyeknek,akik szeretik a természetes,és tartós píreket❤

Beauty box részeként landolt nálam, és igazán pozitív meglepetés volt. Nagyon szépen mutat a bőrön, egyáltalán nem paprikajancsis, hanem nagyon finoman, természetesen pirosít. Az árnyalata enyhén barackos, nagyon eltalált, szép finisű. És elég tartós.

Gyönyörű selymesen aranyfényű, barackos-rózsás pirosító. Kompakt kiszerelése miatt sokszor utazik velem:)
Különösen szeretem, mert rajtam a legtöbb pirosító nem tud fennmaradni egész nap, de ez a darab kivétel!
Pigmentált és építhető...gyakori használat mellett alig fogy... így mindent összegezve nálam telitalálat:)