Hidratáló krémek

Hozzáadva 2024.06.25.by

petoandika

2024-ben megújult összetétel!

Hármas bőrfiatalító hatás:

1. Az értékes szeder olaj táplálja és hidratálja a bőrt alvás közben.
  2. Bioaktív Omega 3-6 zsírsavakat tartalmaz, melyek helyreállítják a bőr természetes védekező képességét.
  3. A szederben rejlő antioxidánsok késleltetik a bőr öregedését és javítják a bőr feszességét.

2021.03.21. 10:26

Többlépcsős rutin része, tehát nehéz egyedül értékelni. Természetes összetevőkből álló, könnyed krém, ami hamar beszívódik, nagyon kellemes érzés a bőrömnek. Az illata természetes, és imádom, hogy higiénikus, pumpás a kiszerelése.

2021.01.16. 00:50

Ezt a krémet hogy képzeli a gyártó mégis? Már első alkalommal amint kenem az arcomra érzem a tömény alkoholt, mintha valaki pofán öntött volna a vodkájával. Csíp, éget, hideg, és iszonyat büdös. Egy éjszakai krémbe mégis mi az anyám kínjáért kell alkohol? Pláne a víz után az első helyre... Szaga nincs csak piaszag, nem nyugtat, nem zsíros, hanem hűt mint egy lóbalzsam. És mindezt "natúr termék" álcában. Ja, és mellé a csomagolása is annyira gagyi, hogy pár alkalom után elkezdett lekopni a felirat ott, ahol meg szoktam fogni. Az egésznek nagyon gagyi hatása van. Az egész márkát elfelejtem ezek után egy életre!

2019.01.04. 08:21

Engem ez is csíp, allergizál :( Nem tudom melyik összetevő lehet, pedig még sárga pöttyös sincs benne :( Talán a második helyen szereplő alkohol a ludas. Kuka.

2018.12.25. 21:57

Sokan mondták, hogy büdös. Szerintem kifejezetten jó illata van. Olyan fajta gyümölcsös, amin érződik, hogy nem mesterséges illat. A textúrája krémes, de nem nehéz. Az adagolóját kifejezetten kedvelem, így a krém nem romlik, mint amikor tégelybe rakják a cucclit. Sokáig elég, a bőrömnek pedig nem okozott semmi pattanásszerű bajt. Elégedett vagyok.

2017.07.26. 09:23

Éjszakai hidratálót kerestem, ami nem annyira nehéz így nyárra, mint az Ultrabland, és azt hiszem sikerült megtalálnom az igazit. Elsőre kicsit furcsa illata van, de megszokható. Nem nehéz a bőrnek, gyorsan beszívódik. Reggelente szeretek a tükörbe nézni, amióta Mossát használok.

2015.10.28. 16:22

Gondoltam teszek vele egy próbát, így hát megrendeltem. Elég fura illata van, meg kell hagyni, mondhatni büdös (meg lehet szokni, utána már egész kellemes). Jó gyorsan beszívja a bőröm, reggel pedig mikor felkelek nagyon puha, bársonyos a bőröm. Szóval csak jót tudok róla mondani. :) A bőrfiatalító hatását nem tudom megmondani, hisz én nem emiatt használom. 5*