Moyra Lakkzselé 2:1 Alap- és Fedőréteg
Ár: | 2490 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Moyra márkaboltok, Rossmann, fodrászkellékes, kisebb üzletek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Kata lizator, az összetevőket feltöltötte: nailboxbybetty, Módosítva: 2014. november 5.
Lelőhely: | Moyra márkaboltok, Rossmann, fodrászkellékes, kisebb üzletek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
A lakkzselék alapozó- és fedőrétegeként alkalmazandó zselé.
Kiszerelés: 10 ml
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Nagyon elégedett vagyok vele. Valóban híg, éppen ezért vékonyan kell felvinni. Én kéthetente váltok színt, addig nagyon szép fényes, tartós. Iszonyú sokáig elég kétheti használattal.

A céljának megfelel bár rá kell jönni a helyes használatra. Vékonyabb kell kenni. Gélfixálót kell használni a végén és nem lesz ragacsos, de elég matt.

A folyóssága miatt nagyon vékonyan és a szélekre figyelve kell felkenni, különben könnyen lejön vagy felpúposodik. A teteje nekem is mindig ragacsos marad,ezt vagy körömlakklemosózom vagy rákenek a ragacsra normál sima körömlakkot és azt hagyom keményre száradni. Ha sikerül rendesen felvinni akkor kb 3 hétig oké.

Első géllakk Moyra-s, de nekem annyira nem vált be. Hiába használok alá nailprepet meg primert, de a szabadszélnél másnapra már felválik, így nem tartós. Nehezen köt meg, a teteje mégis ragacsos marad és elcsúszik rajta a színes géllakk. Nekem nagyon nem jött be, többet ilyet biztos nem veszek.

Most, hogy tudom, hogyan kell helyesen használni, nagyon szeretem. Annyi a lényeg, hogy nagyon vékonyan kell felvinni ezt is és a színeseket is. Ehhez pont jó a kissé folyós állag, a sűrűbbet nehezen lehetne kis mennyiségben eloszlatni. Jelenleg is ez van a körmeimen, egy vörös színt kiegészítve. Még nem látok kopásnyomokat, vagy sérülést, pedig használom a kezeim. Fedőlakként jól zár és szép fényt ad. :)

Szeretem a moyra géllakjait, a színesekhez jó alap, szép fényt ad, nagyon ritka, hogy valami nem oké vele, de akkor általában velemi extrém sérülés az oka. Jó lenne ha ők is hoznának be egy réteges fixálás mentes termékcsaládot, mert akkor csak tőlük venném.

Kb. egy eve hasznalom es harom hetente ujralakkozom a kormeimet. Nagyon szeretem, tartos pedig hasznalom a kormeimet rendesen, dolgozom vele, ami majdnem olyan, mintha egesz nap mosogatnek... elegedett vagyok vele nagyon, nalam 5 pont.

Első ilyen lakkom és nem rossz, viszont folyik nagyon... és így volt h 2 nap után csináltam újra vagy rögtön

nagyon jó, én nem csak moyra zselé lakkal használom,de más márkával is tökéletesen működik.nagyon szép fényes marad,de vigyázni kell a felvitellel, ugyanis tényleg eléggé folyik...

Én nagyon szeretem!

Én nagyon szeretem!

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.