Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Vicus
Hosszan tartó, homokhatású körömlakk, vibrálóan élénk színekben.
Utoljára szerkesztve: 2019.09.21. 13:06 - 2019.09.21. 13:06
A zöld és sárga színben van meg nekem. Sajnos ezekben csalódnom kellett, ugyanis nagyon vizes hatásúak, nem elég sűrű a lakk sem, így nagyon sok rétegben kéne magamra kenni belőlük, ami az életben nem száradna meg. Maga a szín mindkettőnél nagyon tetszik és szép lenne, de sajnos részemről a korábban írtak miatt használhatatlanok. Először csalódtam a Moyra lakkokban, pedig eddig sosem volt rá példa, egyedül talán a világosabb színű termékeiknél fedeztem fel hasonló problémákat, viszont annyira nem szoktam olyanokat venni, nem az én világom.Nekem sajnos ezek az élénk, neon színűek 1 csillagot érnek! Kár értük! :(
2019.09.14. 10:53
Lehet rá nyomdázni, sokáig tart, neon színe van, lemosni könnyű az előző homoklakkokhoz képest amit a moyra csinált.
2017.08.29. 11:13
A 715-ös rózsaszín kivételével az egész paletta hazajött velem 2 turnusban :-)Először a kép jobb oldalán látható színek. 716, 717, 718, 719 :-)Használat előtt fel kell rázni. Ezek a színek minimális csillámot tartalmaznak, szinte alig. Gyönyörű, élénk színek. Villám gyorsan száradnak. A kisujjamra a 711-est kentem hozzá 5. színnek.Minden körömre más színt kenve szuper vibráló eredményt kapunk.A másik széria, ami sok csillámot tartalmaz : 711, 712, 713, 714, 715.715-ös szerintem nem élénk rózsaszín, így ő a boltban maradt:-)714-es In Bloom narancs színt 2 üzletben vettem meg, ebből nem tudtunk vibráló színt rázogatni. Nekem mindkét üveggel kb. tégla narancs lett.A többiek pedig olyanok, ahogyan látszik is az üvegben.Nagyon gyorsan szárad mindegyik lakk.Lemosása több időt vesz igènybe -eléggé ragaszkodik:-)Mind a 10 körömre kenve a Pink Power és az Orange Love a legszebb (élénk pink, neon barack színek)Csak ajánlani tudom
2017.04.09. 19:38
Nyári nagy kedvencem, de azért néha télen is elcsábulok, amikor minden szürke, és mindenkin sötét színek vannak. Kifestem élénkre a körmöm (2-3 színnel), feldobok egy színes sálat, és oda a búskomorságnak! Tartós, olcsó. Legjobb ár-érték arány. Érdemes kísérletezni!
2016.07.20. 14:42
Sunshine és Party Pinkben van meg nekem. Mindkettő gyönyürő színű, s ha nem egész nap a vízben vagyok, akkor elég tartós is! Egy véletlen folytán a sárgára a rózsaszín lakkot rákentem és szupi narancsszínt kaptam! Elég gyakran hordom azóta is így! :)
2016.04.06. 21:51
Nekem a 719 Power Pink árnyalat van meg. Igazi nyári szín, nagyon intenzív, szép színe van. Tartós és az ecsete is tetszik.