Naturland Solutio Antisudorica FoNo VII.
Ár: | 1700 Ft | Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |||
Kiszerelés: | 50 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | patikák, gyógynövény boltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: bettica69, az összetevőket feltöltötte: Bibi, Módosítva: 2022. április 11.
Kiszerelés: | 50 g | |
Lelőhely: | patikák, gyógynövény boltok | |
Kategória: | Patikai gyógykrémek, termékek | |
Ez a gyógyszer egy külsőleges oldat, amely a túlzott mértékű izzadás kezelésére szolgál.
Water / Aqua
Aluminum Chloride
Isopropyl Alcohol
i I al
Első használat után azt mondom jó ez a cucc, azonban kíváncsi leszek a későbbiekben mit fog hozni.
Itt is, ahogy az Idrosnál nagyon fontos, hogy este szappanos hónalj mosás után, szárazon be kell ecsetelni, méghozzá lefekvés előtt. Meg kell várni, amíg beszivja a szer magát a bőrbe, addig érdemes feltartani a karunkat. Így használva nekem maximálisan bevált.
Rettentően erős az izzadasom és sajnos büdös is, és eddig soha semmi nem használt, kivéve az Idros és ez a SA.
Azt vettem észre, hogy az izzadasgatlo stiftek egyre gyengébbek, már férfit használtam és az is gyenge volt.

Mielőtt használni kezdtem sokat olvastam róla és hát nem tudtam elképzelni hogyan lehet ez ennyire jó
Aztán mikor kipróbáltam vártam a csodát és hát jött is mert este bekentem fürdés után,picit csípett és vártam,de reggelre is tiszta száraz voltam
Másik alkalommal 40 fok meleg máshol csurgott a víz rajtam a hónaljam száraz és nem beszélve arról hogy nincs már izzadság szagom pedig előtte már próbáltam a leghatásosabbnak gondolt férfi stifteket is de mikor utaztam az old spiceal is óránként kentem magam szóval egyszerűen hihetetlen és bánom én is hogy mikor kellett volna még nem ismertem.
Elég kevésszer használni,és nagyjából az összes deo, stift stb árát megspórolod
Max egy picit használsz ha akarsz illatot

Elég kevésszer használni,és nagyjából az összes deo, stift stb árát megspórolod
Max egy picit használsz ha akarsz illatot

Eleinte kitűnően használt a csípő érzést leszámítva,de később hozzászoktam,és nem volt hatása.

Használtam én is én,de csak lábra,ott remekül tette a dolgát.

Használtam én is én,de csak lábra,ott remekül tette a dolgát.

Hatásos izzadásgátló, használatakor egy nagyon kicsit csíp és szárít de cserébe elég heti kb 1-2 alkalommal használni.

Csodaszer!
Mindent, de tényleg mindent kipróbáltam... Az olcsótól a dragáig... Még a férfi izzadásgátlókat is.
Hosszú évek óta csak fekete felsőket hordok, amint felvettem egy felsőt pár perc múlva már foltos volt, még télen is.
Az első használat után teljesen száraz volt a bőröm egész nap! Kicsit csíp, én heti 1x használom. IMÁDOM

Csodaszer!

Hónaljra tényleg jó, én bolond viszont használtam a mellkason is, ill. mell alatt, ugyanis edzéseken itt is nagyon megizzadok. Egy hete azóta is vakarózok, elviselhetetlenül viszket ez a terület, remélem, hogy idővel "lekopik", mert lassan hólyagosra kaparom. Drága tanulópénz volt, soha többet!!

Csodaszer! Először írok véleményt, mivel még nem találkoztam olyan krémmel, speciális oldattal, ami rövidtávon is képes hozni az elvárt eredményt.
Nos, ez pont ilyen. :) Kerek négy napja használom hónalj környékén, és teljesen megszüntette az izzadást, kellemetlen szagokat.
Hogy személyesebb véleményt is írjak, hátha más is magára ismer ... azon izzadósok közé tartozok, akik főként stressz miatt izzadnak, de nagyon intenzíven. Az sem segít, hogy van egy kis fóbiám a tömegtől, így abban a pillanatban már, hogy tudom, hogy el kell mennem vhova, és felöltöztem, már izzadok is. Számtalan pólóm került már kukába a drága dezodorok okozta sárgás foltok miatt. Sosem mertem fekete vagy fehér színű ruhánál különbözőt felvenni. Így a téli napokban pedig nagyon kellemetlen, mikor a pulóver már szennyes egy nap használat után. :/
Szerencsére ez - lekopogom - már a múlt. :) Alig várom, hogy végre olyan ruhákat is hordjak, amiket eddig ezen okok miatt nem mertem.
UI.: Mindenkinek más a bőre. Én az oldatot úgy használom, hogy az üveg tetejére egy vattakorongot teszek. Majd megfordítom az üveget és vissza gyorsan. Így a vattakorongon lévő mennyiség bőven elég egy hónaljam leecsetelésére. A másik oldal miatt ismétlem ugye az egészet. Ha így alkalmazom - szerencsére egyszer sem találkoztam vele - nem pirosodik ki a terület. A csípés első használatkor fellépett szintén, de nagyon minimális volt, semmi komoly.

Mar mas neven es csomagolasban fut, de a termek maga ugyanaz. Hormonproblema miatt egy idoszakban tobbet izzadtam, akkor kezdtem el hasznalni. Ez a problema mar nem all fenn, de igy is hasznalom hetente, kethetente 1x, mert tenyleg teljesen meg tudja szuntetni az izzadast es a kellemetlen szagokat. Erdemes vele vigyazni, mert nagyon irritalja a bort. Sokkal hasznosabb mint a draga dezodorok!

Nagyon jól teszi a dolgát, szeretem. Borotválkozás után nem ajánlom, mert nagyon viszket tőle a bőr és kipirosodik.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Alkoholok: Isopropyl AlcoholIllatanyagok: Isopropyl Alcohol
Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.
Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.