Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
dizabella01
A Neogen Real Fresh Green Tea Cleansing Stick egy táskabarát habzó arclemosó, amelyet Charlotte Cho, a Soko Glam alapítójának hozzájárulásával alakított ki a Neogen.
13 növényi olajjal dusított, amelyek hozzájárulnak a szennyeződések és a smink eltávolításához, a rúdban található zöld tea levelek pedig enyhén radírozó hatással vannak a bőrre.
Alacsony pH-val, a gyengéd tisztítás érdekében.
2021.02.04. 15:28
Utazásokhoz vettem, hogy ne kelljen több, különböző lemosót is magammal cipelnem. Ráadásul mivel nem folyékony, a repülőre is felengedik.Szépen tisztít, ha alaposan használjuk egyre több csepp melegvizet keverve hozzá, akkor a sminket is szépen leszedi. Viszont engem nagyon szárít, egy alapos arcmosás után érzem, ahogyan húzódik a bőröm, így a hidratáló használata elengedhetetlen utána.Nem lett kedvenc, de pár napos utazások esetén nagyon praktikus megoldás, de itthon, napi szinten azonban nem használom.
Utoljára szerkesztve: 2020.07.27. 12:18 - 2020.01.04. 12:29
Én is utazásra vettem még anno, aztán rájöttem, hogy ehhez túl nagy a kiszerelése, így inkább otthon használtam el. Nem szárít, de azért nem tisztít maradéktalanul. Használat után úgy éreztem, hogy nem tudom teljesen lemosni az arcomról vízzel, és nem is tűnt jó ötletnek az arcomon hagyni ebből a lemosóból. Féltem, hogy eltömíti a pórusaimat a szappanos állag és a kókuszolaj miatt.A másik: teafalevél darabkái egy lemosóban?? Ezzel kapcsolatban akár lehettek volna fenntartásaim már a vásárlás előtt is mondjuk... A tealevelek kicsit karcolták az arcomat, nem nagyon tudtam kitalálni, hogy ezeknek mi is a funkciója egy lemosóban. Radírozáshoz kevés, és túl nagyok a darabkák, ráadásul egy lemosás során alig 1-2 darab oldódik ki belőle...Őszintén nem értem, hogy miért hype-olják ennyire ezt a terméket egy csomó külföldi bejegyzésben, én emiatt vettem meg. Ma már igyekszem tudatosabban vásárolni, és nem vennék ilyen lemosókat.
2018.01.11. 14:25
Elsősorban egy utazáshoz vettem, praktikus a kialakítása, nem folyik ki. Szépen tisztít, nem szárítja a bőröm és az illata is nagyon finom zöld teás, ajánlom!