Neogence N7 Party Előtti Hidratáló Maszk
Ár: | 1390 Ft | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | 30 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a szepsegcenter-n 1094 Ft-ért | megnézem |
A krémet feltöltötte: angi9207, Módosítva: 2017. november 9.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |
Hidratál, segít visszaállítani a bőr nedvességtartalmát és megszünteti a száraz, érdes, fakó bőrszínt. Sminkelés előtt ajánlott használni, mivel szuper sminkalap.
Kiemelt hatóanyagai:
- Élesztő kivonat (Ragyogóan élettelivé, simává teszi a bőrt, küzd a fakó, szürke bőrszín ellen.)
- Sodium Hyaluronate (A hialuronsav só formája. Képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.)
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
Ugyanezt írnám ide, mint a selfie maszkhoz, mert ugyanolyan jó ennek is a hatása: Szuper kis fátyolmaszk én 15 percig hagytam magamon, utána vízzel megmostam az arcomat és utána hidratáltam és sminkeltem rá.
Nagyon szépen egységesíti és feltölti a bőrt, a bőröm pihe puha lett utána, mint egy kisbabának.