Nivea For Men Intenzív Bőrápoló Krém Száraz Bőrre
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Hidratáló krémek | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: tomthony, Módosítva: 2011. augusztus 26.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Hidratáló krémek | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A gazdagon hidratáló formula E- és H-vitamint, valamint fényvédőt tartalmaz.
- csillapítja a száraz bőr húzódását
- intenzív, hosszantaró hidratálást biztosít
- bőrgyógyászatilag tesztelt
Bevallom, mióta kipróbáltam az ex-barátomét, azóta is ezt használom, mert egyáltalán nem csak férfiaknak jó :)
Egészen pici adagot teszek a bőrömre esténként, könnyen beszívódik, hidratál, kellemes az illata is. Tényleg nem kell sok, különben nem szívódik be rendesen, olajos-zsíros érzet marad utána... de megfelelő mennyiséggel szuper kis termék

A ferjem nagyon szereti. Nemreg vettem neki mert nagyon szaraz a bore. Amikor eloszor felkente azt mondta nagyon finom az illata. Utana pedig mondta hogy vegre nem huzodott az arcbore egesz nap. Nagyon taplalo krem, de latszik is rajta mert jo zsiros.

Drága kedvesem annyira utálta, hogy a cipőire kente el inkább! :) Meg is jegyeztem neki, hogy jó világ van a cipőkre! :) Persze, mert a vásárlásnál nem figyelte, hogy száraz bőrre való, az övé pedig zsíros.

A párom szereti, kb 1 évig elég neki egy tégely, fini az illata, tökéletes a száraz bőrére, volt hogy én is csentem belőle!:) Neki 5ös!

Drága és szar. Röviden ennyit.

Drága és szar. Röviden ennyit.

Férjem szerint jó krém, tápláló, jól beszívódik.

Férjem szerint jó krém, tápláló, jól beszívódik.

zseniális ez a krém
tomthony nemtom mirő beszél igazából de ez az ő baja
elég rossz száraz bőröm van de bekenem és amíg víz nem éri addig csodaszép lesz tőle
életem eddig legjobb kréme

zseniális ez a krém
tomthony nemtom mirő beszél igazából de ez az ő baja
életem eddig legjobb kréme

Nagyon jó krém, sokszor használom, ha kiszárad a bőröm.
Vizes állaga van és nagyon kellemes puhává varázsolja a bőrt ami egy egész napon át kitart.

Nagyon jó krém, sokszor használom, ha kiszárad a bőröm.

nekem annyira nem jött be. túl zsíros és nehezen szívódik be, valószínűleg mivel nem annyira száraz a bőröm ez volt a gond. elméletileg illatmentes, de kicsit olyan fura illata van.