Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
skincareobsessed
2025.03.21. 09:35
NIVEA Luminous630 Testápoló Olaj-Szérum – Tapasztalataim A bőrápolásban mindig keresem azokat a termékeket, amelyek egyszerre hidratálnak és segítenek az egyenetlen bőrtónuson. A NIVEA Luminous630 Testápoló Olaj-Szérum pont ezt ígéri, így kíváncsian kezdtem el használni. Az állaga könnyed, gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros érzetet a bőrön, ami nagy plusz. Már az első néhány használat után érezhetően puhább és selymesebb lett a bőröm. A Luminous630 hatóanyag segít halványítani a pigmentfoltokat, és pár hét rendszeres használat után észrevettem, hogy a bőröm egységesebb tónusú lett. Az illata kellemesen visszafogott, nem túl intenzív, így akár más parfümmel is jól kombinálható. Különösen szárazabb területeken, például a könyökön és térden is hatékonyan hidratál. Összegzés: Ha egy könnyű, de tápláló testápolót keresel, amely nemcsak hidratál, hanem a bőrtónus egységesítésében is segít, a NIVEA Luminous630 Olaj-Szérum remek választás. Én biztosan továbbra is használni fogom!
2025.03.06. 12:35
Nagyon jó kis termék, szépen ápolt egységes bőrképet ad! Hidratál ápol rendesen!
2024.07.14. 19:04
Én nagyon szeretem. Kb 2 hét alatt nagyon sokat javított a striáimon. Napi 1x-i használat mellett látható javulást eredményez!