Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Testápolók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Nivea Luminous630 Testápoló Olaj-Szérum

Hozzáadva 2024.06.13.by

skincareobsessed

• Azonnali sima bőrérzet a striákon és 48 órás hidratálás
  • Láthatóan csökkenti a terhesség, hormonális és súlyváltozások által okozott striák láthatóságát
  • Rendszeres masszázzsal segít megelőzni az új striák kialakulását
  • Régebbi striák esetén is hatásos

2025.03.21. 09:35

Kombinált bőr
Bőröregedés

NIVEA Luminous630 Testápoló Olaj-Szérum – Tapasztalataim A bőrápolásban mindig keresem azokat a termékeket, amelyek egyszerre hidratálnak és segítenek az egyenetlen bőrtónuson. A NIVEA Luminous630 Testápoló Olaj-Szérum pont ezt ígéri, így kíváncsian kezdtem el használni. Az állaga könnyed, gyorsan beszívódik, és nem hagy zsíros érzetet a bőrön, ami nagy plusz. Már az első néhány használat után érezhetően puhább és selymesebb lett a bőröm. A Luminous630 hatóanyag segít halványítani a pigmentfoltokat, és pár hét rendszeres használat után észrevettem, hogy a bőröm egységesebb tónusú lett. Az illata kellemesen visszafogott, nem túl intenzív, így akár más parfümmel is jól kombinálható. Különösen szárazabb területeken, például a könyökön és térden is hatékonyan hidratál. Összegzés: Ha egy könnyű, de tápláló testápolót keresel, amely nemcsak hidratál, hanem a bőrtónus egységesítésében is segít, a NIVEA Luminous630 Olaj-Szérum remek választás. Én biztosan továbbra is használni fogom!

2025.03.06. 12:35

Kombinált bőr
Tág pórusok

Nagyon jó kis termék, szépen ápolt egységes bőrképet ad! Hidratál ápol rendesen!

2024.07.14. 19:04

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Én nagyon szeretem. Kb 2 hét alatt nagyon sokat javított a striáimon. Napi 1x-i használat mellett látható javulást eredményez!