Nivea

Ár:   3400 Ft   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   1 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek   Bőrprobléma:   Túlérzékenység

A krémet feltöltötte: Boriskajuliska, Módosítva: 2021. január 18.

Kiszerelés:   1 db
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek
Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Bőrprobléma:   Túlérzékenység

Tisztítsa meg arcát finoman és alaposan, gél vagy szappan nélkül, csak vízzel és Magic Magic kesztyűnkkel. Eltávolítja a sminket és a felesleges bőrolajat, védi a bőr érzékeny pH-egyensúlyát, és egészséges, bársonyos bőrérzetet biztosít. A hatékony mikroszálak összehasonlíthatatlanul puhává teszik a Magic kesztyűt, és mágnesként hatnak a sminkre és az apró szennyeződésekre. A Magic Glove megakadályozza az irritációt, nem szárítja a bőrt, és gyengéden megtisztítja az arcot és a szemet.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

Boriskajuliska

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Bőröregedés
2021. február 1.

A müllerbe találkoztam vele és mostanában az arctisztításra is több figyelmet fordítok ezért a borsos ára ellenére haza jött velem. Puha, guszta és nagyon kézre álló. A nivea érzékenybőrre (lila) való arcmosó olaj és a balea C vitaminos arctisztító gél után harmadik lépésként törlöm át a nedves kesztyűvel az arcom. Ezzel a módszerrel a nehezebben hozzáférhető (hajtő, orrtő stb.) helyekről is tökéletesen és nagyon kíméletesen tudom eltávolítani a sminket. Használat után antibacteriális szappannal átmosom, hetente pedig megy a mosógépbe. Tudom, hogy nem erre lett kitalálva de semmi nincs kőbe vésve.

Up: El kell vegyek 1 csillagot mert annak ellenére, hogy szeretem a gyártó ajánlásával szemben nem biztos, hogy bírni fogja 3 hónapig!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. február 1.