Nivea Sanfte Rasur Női Borotva Cserélhető Fejjel
Ár: | 2299 Ft | Kategória: | Szépítő eszközök | |||
Kiszerelés: | 1+2 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet feltöltötte: NovakneViki, Módosítva: 2019. augusztus 26.
Kiszerelés: | 1+2 db | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Szépítő eszközök | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Női borotva két borotvabetéttel
- Kényelmes borotválás és sima bőr a test vonalait követő borotvával és az egyedi Nivea illattal.
- A borotva forgó feje finoman igazodik a test vonalához a minél töjkéletesebb borotválásért.
- Az öt pengés fej különösen sima bőrt biztosít.
- A krémezőcsík Euceritet tartalmaz, mely klasszikus Nivea krém különleges összetevője és ápolja, védi a bőrt.
- Kíméletes borotválás és puha bőr.
Nekem bevált, a mozgó fejét először meg kellett szoknom, de nem vágtam meg magam vele (pedig gyakran előfordul), szóval ezzel nálam már nyert ügye van. Kíméletes és hatékony.

Legjobb kialakítású női borotva. Szinte mindig akciós hozzá a pótfej csomag valamelyik drogériában

Nem rossz borotva.Nem irritálja a bőrt de nem olyan sima a végeredmény.Az ára elég drága.

Számomra rejtély, hogy ez a borotva mire való, mert a rendeltetésszerű használatára katasztrofális. :)
A fej úgy van kialakítva, hogy nem lehet vele alaposan leborotvalni az adott területet, bárhogy is próbáltam. Olyan, mintha a pengéi nem férnének eléggé közel a bőrhöz. Elöször azt hittem, hibás széria és cseréltem is egyből a fejet, de a probléma ugyanaz volt, akárhányszor húztam végig, nem lett sima a terület.
Sajnos ennek a következménye a gyulladt szőrtüsző és irritált terület.
Néhány kínszenvedéses próbálkozás után ki is dobtam a kukába, miközben a feltalálójának pedig azt kívántam, hogy csak ezt használja élete végéig. :) :) :)

Sajnos ennek a következménye a gyulladt szőrtüsző és irritált terület.

Nagyon szuper borotva! Nem tépi a szőrt és nem sérti fel a bőrt használat közben. Többször is lehet használni, nem "veszik" el az éle.. nem az a tipikus egy használat után eldobandó. :)

Nekem minden testrészemen nyúzós volt, 1*-al értékelem, de ha tehetném egy nagy nullát adnék neki...Borzasztóan rossz használni simán vízzel, borotvagéllel és olajjal is kipróbáltam eredménytelenül. A 3x használt borotvám és az ÚJ betét is a kukában landolt.

Egy sima eldobható borotvához képest, lábon vagy hónaljon a nevében ígért kiméletességet hozza. De ha a gilette venus borotvával hasonlítom össze, akkor azt nem tudja lepipálni. Főleg ha a bikinivonal területén szeretném használni, ott nagyon nyúzós.

Az eddigi borotvákhoz képest ügyetlenül vettem kézbe. Második alkalomra ráálltam a mozdulatra, azóta nincs gond, de nekem kicsit fura. Nem biztos, hogy újra veszem.

Eddig kétszer használtam,nem rossz borotva. Tetszik a kialakítása és könnyű vele borotválkozni.:)