Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
bendi13
2024-ben megújult összetétel!
10 perces méregtelenítő fátyolmaszk zöld teával és szénnel. A biológiailag lebomló fekete tölgy rostokból álló maszk puha és könnyen kezelhető. Tisztító kényeztetés a városi bőrnek.
2023.03.14. 14:49
Nagyon jó illata van, nem ragacsos szerintem. Maga a maszk inkább a keskenyebb arcúakra illik, kifejezetten kis orra illeszkedik szépen. Ettől függetlenül tetszik mert a kimaradt részeket simán bekentem a tasak tartalmával.
2020.12.20. 18:20
Sajnos nekem nem vált be... Amint a arcomra helyeztem, égni kezdett a bőröm, majd teljesen bevörösödött :(
2020.09.07. 21:46
Hidratált, de ragacsos érzetet hagyva maga után, eltömítette a pórusaim,és most 3-4 db csúnya gyulladt pattanással lettem gazdagabb (nem vagyok rá hajlamos egyébként). Semmi extrát nem nyújtott, sőt.
2020.06.18. 19:12
Kiárusításon vettem egyet de újra vettem többet mert nekem nagyon bejött. Arcradír után használtam és nagyon puha, friss lett az arcom tőle. Kissé ragacsos érzetet hagy de este használom, reggelre eltűnik.
2020.02.16. 20:05
Megvettem mert ajándékba adták forma vagy legalábbis volt valamennyi kedvezmény rá viszont talán jobb lett volna ha helyből nem is veszem meg. Maga a maszk mérete hát őszintén nem tudom melyik kontinensen találna bárki arcára is, inkább lenne túlméretezve, de tudom hogy fed. Az illata/szagja nekem a kórházi fertőtlenítő szereket jutatja eszembe. Nagyon mű, de talán ez volna a kisebb probléma. Ahogy az arcomra felkerült égetett és csípett, mint a f*anc így nem is várok/várhatok semmi eredményt. Végeredmény számomra kuka.
2019.12.14. 13:46
Gazdagon átitatott szuper termék a Niveatól! Pozitívum, hogy biológiailag lebomló anyagból készült. Megfelelően hidratált, viszont tisztítást én nem igazán vettem észre. Eltávolítás után ragacsos érzetet hagyott a bőrömön. Átlagos terméknek mondanám.