Nonique Bio Öregedésgátló Arctisztító Krém
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Müller | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: gelus, Módosítva: 2018. január 8.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Müller | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Ránctalanító Arctisztító Krém: friss Bio Noni Gyümölcs + Bio Aloe Vera + Bio Gránátalma + Bio Acai Bogyó + Bio Shea Vaj.
A ránctalanító széria kimondottan a vízhiányos bőrre kifejlesztett komplex antioxidáns és ráncfeltöltő program. Érett bőrre ajánljuk. Főbb összetevői a gránátalma és a brazil őserdőből származó acai.
Én nagyon megszerettem... Azután esett erre a választásom, hogy egy elvileg kíméletes habzó arctisztító múmia szárazra szárította az arcomat, minden addig felkent drága krém hatását semmissé téve. Natúrkozmetikumok között keresgéltem, végül ő jött velem haza, és milyen jól tette! Először furcsa volt kicsit, mivel olyan, mint egy testápoló állagra, de nagyon jól tisztít, leszedi az alapozó maradékait is hiánytalanul, emellett nagyon puha lesz az arcom utána. Ha elfelejtek krémezni akkor sincs száraz bőr érzésem.

Egy kíméletes arclemosót kerestem barátságos összetevőkkel és megtaláltam. Szeretem a krémes állagát, reggelente használom és pár percig fent hagyom, utána nagyon puha és tiszta lesz az arcom. Nem irritál és nem szárít. Az illata egy icipicit szokatlan de nem tolakodó.

Update: újracsomagolták a termékeket, és kicsit meg is változott az INCI, szerintem javára. A kókusz- és olívaolajat váltotta a gránátalma- és argánolaj, kikerült az alkohol is. A lemosó még mindig szuper, bátran ajánlom!
Nagyon jó, hogy a boltok polcait elárasztó habzó arclemosók mellett lehet ilyen állagút is kapni. Én a két vagy három lépéses esti lemosásnál használom, olajos lemosás helyett vagy után, nagyon szeretem. Szerintem az itthoni palettán az arctisztítók vannak leginkább elmaradva a trendektől, remélem valaha túlsúlyba kerülnek ezek a termékek.

Egy éve használom, és nagyon megszerettem a hosszan tartó illatát, az állagát, a jótékony hatását. A smink eltávolításával kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy például egy vízálló, "agresszíven" tapadó szempillaspirált nem tud lehozni, arra egy "agresszív" sminklemosó szükséges, de például egy alapozót, ceruzás/porállagú szemhéjfestéket, magyarán egy egyszerű nappali sminket tökéletesen eltávolít - mindezt vattára téve, hogy a vattán maradjanak a lehozni kívánt anyagok. A krémes állag miatt a vizet mintha jobban befogadná a bőröm, sokszor este a felviteléről megfeledkezve pakolásként is használom, a bőröm a lemosás után fantasztikusan érzi magát. Viszont ha időhiányban küzdök, én is a zuhany alatt használom az arcomra, ahogy előttem írták, kézzel viszem fel és élvezem az illatát és a hatásfokát, majd vízpermettel lemosom.

Furcsa volt, hogy nem habzik, inkább krémes állaga van, kicsit féltem, hogy nem fogja rendesen tisztítani az arcomat, de tévedtem! Szuper termék, nagyon-nagyon jót tesz az arcbőrömnek, már nem sírom vissza a habzó, szappanos arctisztítókat! Nem használom mindennap, csak kb 3x egy héten, és elég is annyi, pár percig hagyom hatni miközben zuhanyozok aztán bedig lemosom, sima, hidratált lesz tőle az arcom. Nagyon nagyon megszerettem, újravenném, csak nem találom sehol, ezt még Németországban szereztem be.

Én is a trópusi tesójáról váltottam erre, tudásában ugyanaz, de az illata kellemesebb. Ezt is ugyanúgy szeretem, mert kíméletes, de hatékony (arctisztításra, sminkeltávolításra nem alkalmas, mivel nem is az a feladata), nem szárít és nem okozott bőrproblémát. Mindent tud, amit elvárok egy arctisztítótól :)

Meguntam ugyanezen márka trópusi illatú arctisztítóját. Bár a hatását szerettem...de az illata már nem volt finom egy idő után. Viszont bejött a krém formula, ezért kerestem mást és maradtam is a márkán belül. Ez is klassz. Az én bőrömet nem szárítja, sőt hidratálja, mondhatni bababőrt eredményez. Finom az illata (egyelőre). Ránctalanító hatását egyelőre nem fedeztem fel. Bár nekem inkább csak szem körül vannak ráncaim, oda meg ezt nem kenem. De ki tudja, idővel lehet megelőzi a ráncokat a többi részen :)

Hú, én erről még nem is írtam? Pedig a kedvencek kedvence. A mai napig nem találtam nála jobb arclemosót semelyik árkategóriában. Finom az illata, kellemesen krémes az állaga. A bőröm egyszerűen imádja. Persze lehetne olcsóbb is, de abszolút megéri az árát! Csillagos ötös!!! :)
(Utólagos megjegyzés: A zsíralkohol - lásd. jelen termék összetevői között a második helyen álló "cetearyl alcohol" - és az alkohol nem egy és ugyanaz!! A bőrre gyakorolt hatásukról nem is beszélve. Az előbbi összetevő egy bőrpuhító, amit a lentebbi véleményező összekevert a sokat támadott, bőrszárító alkohollal...)

Nekem bejött ez az arctisztító, kellemes illat, nem húzódó bőr, szépen tisztít. Ami miatt mégsem venném újra az az ára, valamint a 2. helyen lévő alkohol :(.

Én egy hónapja használom és szuper jó készítmény. Bár a benne lévő alkohol kissé szárítja a bőrömet, de ettől függetlenül nagyon szép összetevői vannak és tökéletesen tisztítja a bőröm és szépen eltávolítja a sminket.