Nu Skin Gentle Cleanse & Tone
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadók, online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: tedy, Módosítva: 2023. augusztus 4.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadók, online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
2023-ban megújult változat!
Luxus minőségű habzó arctisztító, amely egyetlen lépésbe fogja a tisztítás és tonizálás folyamatát. Gyengéden tisztítja, feltölti és hidratálja bőrét, s egyben felkészíti a továbbfejlesztett öregedésgátló összetevők befogadására. Ez a hatékony, időtakarékos és kettős hatású készítmény segít a bőr egészséges pH szintjének fenntartásában, s egyben a bőrbe juttatja az ageLOC®-kot, amely oly módon célozza az öregedést kiváltó belső tényezőket, hogy közben bőre felfrissült és fiatalosabb érzést nyújt.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Kellemes, jól habzó lemosó, sokáig elég, de szerintem túl van árazva. Ismerek ennél jobbat féláron.

Úgymond rám maradt, párom anyukája két db-ot rendelt és az egyiket átvettem tőle ,nem biztos hogy az ára miatt kipróbáltam volna! Elkezdtem használni és mivel vizhianyos a bőröm igazi felfrissülés ezzel a tisztítóval megmosni az arcom! Atmosom és hagyom rajta 5percig kb , nagyon szeretem és sokáig elég valószínűleg újra fogom venni! Luxus cikk az biztos de szerintem megéri az arat 🙂

Igazi luxus termék! Nagyon könnyed, habos állag, kevés kell, megspórolhatjuk a tonikot, nem szárít egyáltalán.

Nagyon jol tisztit,nem szarit.Evek ota hasznalom.Most is venni fogok.

Nagyon jol tisztit,nem szarit.Evek ota hasznalom.Most is venni fogok.

Nagyon könnyű,hab állagú lemosó.Nekem a sminket és minden szennyeződést gyönyörűen eltávolít.Használat után pedig puha a bőröm.Imádom!