Nyx Glitter Mania Csillámpor
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | márkaboltok, drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: UnVraiAnge, Módosítva: 2011. augusztus 19.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | márkaboltok, drogériák, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Tündéri, mini-kiszerelésű glitter csillámpor 10 elragadó árnyalatban.
Kiszerelés: 5ml
Imadom! Nagyon szep színe van, tartós, és szemhéjbázisra kenve nagyon sokáig fenn marad. Kicsit hagyni kell, rá a smink fixaló, és ott van egész nap. Régóta kerestem már csillámport, szerintem még veszek más árnyalatban is.

Olcsó, és nagyon szép színekben kapható. Szemhéjon inkább buliban tudom elképzelni, mint alkalmi témában. MAC Fix+-szal nagyon jól tudtam rögzíteni, nem mozdult el azóta sem, és nem pergett le. Lehetne finomabb szemcséjű is, de csak ez a gond vele.

Crystal színben van nekem,ami nagyon gyönyörű. Szép,elegáns alkalmi sminket tudunk vele készíteni,bár kell neki egy nagyon jó alap,különben abszolút nem ragad meg a bőrön. Valóban kellemetlen lemosni a durva szemcséi miatt,de a glitter az glitter, sosem könnyíti meg az életünket. Körömre használva is megállja a helyét,szóval én teljesen meg vagyok vele elégedve és még olcsó is.

A csillámok mérete Dumbo fülével vetekszik és ennek köszönhetően annyira kellemes érzés lemosni mintha valaki sódert dörzsölne a szemedbe. Hát igen, a nehéz gyermekkor hordaléka:D
Védelmébe szolgáljon, hogy körömlakkba szórva viszont príma!

Védelmébe szolgáljon, hogy körömlakkba szórva viszont príma!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Színezékek: Aluminum Powder / CI 77000Összetevők megmagyarázva
Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.