Sminkek arcra

4.6
Hozzáadva 2023.07.17.by

javi

9,6 ml

"Sötét karikák a szem alatt? Törölve! Akne az arcon és a nyakon? Lefedve! Száraz foltok a bőrön? Nem ismerjük! Bőrbarát tremella gombával cica és zöld tea kivonattal dúsítva az akár egész napon át tartó hidratálásért. Könnyed formula, közepes fedéstől a magas fedésig."

13 árnyalatban kapható

Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.16. 13:58 - 2025.04.16. 09:52

Egy régi trend it up korrektort akartam lecserélni, szem alatti karikák kapcsán. Tényleg nem ül bele ennek jobb a konzisztenciája, és ez tényleg kihangsúlyoz minden száraz részt, viszont szemsmink alá primernek nagyon jó,mert jól tartja a szemhéjpúdert, vagy bármilyen más sminketrméket, amit a tetjére teszük.

2025.03.22. 21:40

A szemem alatti karikákra használom. Nekem tökéletes! Az állaga kellemesen könnyű, vékony rétegben fel tudom vinni, és nagyon kevés kell belőle. Nem ül bele a ráncokba, szépen elfedi a hibákat, és a nap végére sem lesz csúnya. Jó a fedése, és a szememet sem irritálja. Tényleg nagyon sokáig kitart egy dobozka!

2025.02.20. 22:19

A legjobb korrektor amit valaha használtam. Nem szárít, kicsi is elég belőle így természetes hatást kelt. Egyszerűen imádom, mindig újraveszem.

2024.11.26. 13:25

nekem ez az eddigi egyik legjobb korrektorom, elég száraz a bőröm és ezzel okésan néz ki. néha kiemeli a száraz részeket, de inkább csak nap végére látszódik ez :)) nekem nem prioritás a fedés, pont megfelel és plusz pont hogy a legvilágosabb szín tényleg világos

Utoljára szerkesztve: 2025.04.16. 09:50 - 2024.08.26. 15:44

Életem egyik legrosszabb, és a legmeglepőbb(en rossz) korrektora. Iszonyatosan szárít, borzasztóan poros hatást kelt feltéve, és minden hibát, vagy száraz bőrt csak még jobban kihangsúlyoz. Nekem zsíros bőröm van, de így is aláhidratálok természetesen, pláne nyáron, amikor ott a fényvédő is, azt hinné az ember, hogy legalább kiegyenlíti a fényes bőrt meg a negyven fokot, de nem. Száraz foltokban, porosan megül az arcomon. Szemem alatt vállalhatatlan, sivatag lesz rögtön. Azt hittem csak rajtam botrány, de egy sminkelés alkalmával modellre is használtam (előkészített, fiatal arcbőrre), de annyira ronda volt, hiába korrigálgattam, le kellett töröljem és újrakezdeni az egész arc elkészítését. Hatalmas csalódás.

2024.07.19. 20:31

Egész arcra használom alapozó helyett, egy pumpa elég az arcomra. Könnyen el lehet dolgozni, működik a reggeli rutinommal és nagyon tartós.

Piactér

Több mutatása