Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Qwerty
Gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló, nyugtató hatású krém nagyon száraz bőrre és nehezen kezelhető bőrproblémák enyhítésére. Méhviaszból, propoliszból és olívaolajból készített természetes balzsam, amely hidratálja és puhítja a száraz bőrt, jótékony hatással van a gyulladásos folyamatokra, csillapítja az ekcémás bőrtüneteket, irritációt és nyugtatja a pikkelysömör tüneteit. Magas zsírtartalmának köszönhetően védi az érzékeny bőrt a külső hatásoktól (szél, nedves, hideg levegő, szennyeződések) és pótolja a bőr károsodott védőrétegét, ezzel megfékezi a bőr korai öregedését. Kisebb égési sérüléseknél enyhíti a fájdalmat, regenerálja a sérült szöveteket, továbbá csökkenti a rovarcsípések és egyéb gyulladások okozta irritációt.
2024.02.19. 12:58
Legjobb krém amit valaha vettem magamnak. Imádom az illatát, télen vagy megfázás alatt a kiszáradt/sebes orromnak igazi áldás. Tartottam tőle, hogy hamar el fog fogyni de három év után még mindig bőven kitart. A textúrája sem zavaró. A doboza is nagyon cuki, az fogott meg először.
2024.01.27. 22:15
Tök véletlen ismertem meg a márkát. Kis városunkban üzletet nyitottak (sajnos nem ment és bezárt már) de mint jó krémmániás egyből mentem csekkolni. Ezt hoztam el és az ajakápolót. Az nem lett szerelem ugyan, de ez igen! Mára nálunk őszi-téli időszakban a game changer! Először a kezemet és a számat kentem vele esténként, de aztán kisbabánk lett. Extrán kipirosodott a popsija és hirtelen ötlettől vezérelve, gondoltam egy próbát megér. Gyönyörűen helyre tette a popsiját. Azóta az arcát is kenem vele, ha a téli hidegben/szélben száraz. Fogzáskor a szája körül is kipirosodik a nyál+hideg kombótól, oda is ezt kenem fel este és reggelre lenyugtatja, nagyon szép lesz a pofija. Bátran ajánlom hideg allergiásoknak, vagy extrém száraz bőrűeknek. Mi ilyenkor tuti elhasználunk két tégelyt. Már Anyáéknak is vettem, ők is nagyon sokat használják. A csomagolása új, nagyobb, de ugyanúgy 35ml a termék maga. Az ára jelenleg 2000Ft a DM-ben. +magyar termék ❤
2023.02.13. 11:52
Télre egy alapdarab száraz bőrűeknek szerintem :) Nagyon jó az ár-érték aránya Esténként használom elsősorban az ajkamra, ha nagyon száraz a kezem akkor arra is. Érdemes kipróbálni szerintem
2022.05.05. 13:51
Nagy kedvencem!Ajándékcsomagban kaptam, de nagyon megszerettem, már több éve használom és még mindig van belőle. Ajakápolásra használom leginkább, mert egy kellemes hosszan tartó réteget képez a bőrön. De ha száraz a kezem akkor is nagy segítség mert pillanatok alatt hidratál!
2022.03.08. 07:12
A dm-ben akadt meg a szemem az egyszerű, csinos kis tégelyen. Mézes, propoliszos, az ára sem vészes, így a kosaramban landolt. Nem csalódtam, amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. Egyelőre ajakápolóként használom, szépen teszi a dolgát. Imádom a mézes illatát. Csillagos ötös.
2022.02.22. 18:04
Imádom az illatát! Ajakra kitűnő, de én az egész arcomat bekenem vele éjszakára. Száraz a bőröm, főleg, amikor megy a fűtés. Lehúzza a pattanást. Az én bőröm nagyon szereti a zsíros krémeket. Simán elviseli az olívaolajat is. Akinek száraz a bőre és jó rá az olívaolaj, akkor ez a termék is jó lesz nagyon szerintem. Ajakra is tökéletes nemcsak kicserepedésre, hanem herpesz megelőzésére is.