Olivia 100% Natúr Kakaóvaj
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Olivia márkabolt, bioboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: whyteangel, Módosítva: 2013. november 27.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Olivia márkabolt, bioboltok, online | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
100% natúr, finomítatlan kakóvaj.
Három kiszerelésben kapható: 25 ml, 50 ml, 100 ml
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Nekem jobban bevált száraz bőrömre mint a sheavaj. Az illata pedig mindent használattal kapcsolatos maceráért kárpótol.

Kiárusításon vettem a legnagyobbat (100 ml), hát így nagyon megérte. Nehéz kenni, mert kemény, először én kikaparok belőle, aztán már a kezemben felolvad - de csak ennyi negatívuma van. Hát az illata meg valami mesebeli csoki! Nem az a mű, bántó csokoládét utánozni próbáló szag, amit olcsó kozmetikumokba tesznek, hanem az igazi finom csokis illat! Igyekszem natúr termékeket használni, és egyre inkább azt érzem, hogy az egyszerűbb dolgok a nagyszerűbbek :D És ráadásul 6 faktoros UV védő hatása is van, ami nem sok ugyan de egy kreol bőrnek, mint az enyém elég :)

Én gyertya fölé tartom a tégelyt, így másodpercek alatt kenhető állagú lesz a vaj teteje.
Amúgy imádom, arcra és testre is. Az illatát pedig évek óta nem tudom megunni.

Amúgy imádom, arcra és testre is. Az illatát pedig évek óta nem tudom megunni.

Nekem nagyon bevált, a száraz arcbőröm nagyon szép lesz tőle. Melegvízbe beleteszem, pár perc után könnyen használható. Durván csoki illata van.

Egy kis 25 ml-es tégellyel vettem. Az illata mindenképpen csokis, nagyon finom-finom-finom. Viszont a korábban leirtakkal szemben nekem nem egy átütős krém, én csak akkor választom ezt a sheavaj helyett ha nem akarom hogy füstös-szotyis legyen az illatom, mint a sheavajnál :) Szóval aki szeretné, próbálja ki, de azért szerintem nem csodaszer

Finom, természetes illata van és éppoly kemény az állaga, mint bármelyik kakaóvajnak. Csak nyáron jó, már kicsit hűvösebb időben is szinte használhatatlan, de ez a kakaóvaj sajátossága, nem lenne fair, ezért pontot levonni. Ha nem erős a nap, jó lehet napozókrémnek, de ezzel mindenki vigyázzon. Erős sugárzás esetén, illetve huzamosabb napon tartózkodáskor, ez már sajnos nem véd eléggé, még akkor se, ha gyakran bekenjük vele magunkat. Gyengébb nap esetén is rendszeresen újra kell kenni, főleg érzékeny bőr esetén. Nyáron 10 pontos, az év hátralévő részében a "NYÁR" dobozban pihen.

borotválkozás után használtam testápolásra. kenés után puhább a bőröm, de hosszú távon nem tapasztaltam semmi különöset. más vajakhoz vagy olajakhoz képest sem tapasztaltam, hogy más lenne a hatása. viszont finom az illata. valószínűleg bármelyik más és akár olcsóbb márka kakaóvaja is ugyan ezt tudja.

A legkisebb kiszerelésben vettem meg a jó illata miatt. Nem szeretem enni a csokit,de ennek kifejezetten megtetszett az illata. Elsőre meglepődtem, milyen kemény és nehezen kenhető. De a hidratálása nagyon jó. Simán veri a méreg drága krémaket. Ja és a legjobb, hogy 100 % természetes. 😋

Nekem is teljesen jól bevált, arcra és az ajkakra szoktam használni. Egy kis mennyiséget teáskanálra kiszedek a tartóból, és láng felett megolvasztom, nekem eddig ez a leggyorsabb módszer:) Igazán pihe-puhává teszi az arcbőrömet, jó érzés utána simogatni:) Az állagára még egy másik megoldást is olvastam: Gőz fölött(ahogy a csokit szoktuk megolvasztani, tehát kis fazék víz fölé tálka, bele a kakaóvaj) megolvasztjuk, és illó-vagy valamilyen egyéb olajat keverünk bele, és így elvileg már kenhetőbb állaga lesz, nem csak addig, amíg meleg. Még nem próbáltam ki ezt a módszert, még, de szerintem hamar ki fogom:) Bár nem hiszem, hogy a vízhiányos arcnak sok olajra lenne szüksége, de ki fogom kísérletezni; jó lenne egy bevált natúr hidratáló arckrém.
Ki is próbáltam: levendula illóolajjal valamivel puhább lett, de így is elég darabos, de, gondolom, ezt nyáron a meleg megoldja.
Jó lett volna, ha rózsavízzel elegyedik, de hát nyilván nem örült egymásnak az olajos kakaóvaj és a vizes fázis. Ami a legjobb keverék lett: a hidratáló arckrémemmel kevertem össze (deja vu bio hidratáló arckrém) és úgy az állaga is közel van a megfelelőhöz, és jól hidratál.

Pici 25 ml-es tégelyt kértem. Sajnos arra nem számítottam, hogy nem fogom tudni kivenni a tégelyből :) talán a tömbös változat jobb lenne....
Amúgy teljesen jól megoldottam a kivétel problémáját :) Bedobtam a mikróba és 1 perc után kaptam egy csodálatosan kenhető, szinte folyós állagú kakaóvajat, melyet a száraz kezemre kentem és csodákat tett vele. Szinte szomjazta a kezem :) illata elragadó, nagyon szeretem...

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Emolliensek: Theobroma Cacao (Cacao) Seed ButterÖsszetevők megmagyarázva
Kakaóvaj. Emészthető természetes zsíradék, melyet a kakaóbabból nyernek. Enyhén csokoládé szerű íze és aromája van. A kakaóvaj emollient anyag, mely polifenol antioxidánsoknak is gazdag forrása. Kémcsőben végzett (in vitro) kutatások szerint segít a bőr rugalmasságának és az egészséges kollagén termelésnek a fenntartásában. A közkeletű hiedelemmel szemben azonban nem használ a striák ellen.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém