Oriflame Arcpirosító Ecset
Ár: | 1499 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kissbarbara1990, Módosítva: 2013. június 21.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők | |
Kategória: | Ecsetek | |
Ecset arcpirosító felviteléhez.
Anyaga: természetes sörték, fából készült nyél.
Nagyon szúr és kegyetlenül hullik a szőre. Vízhez érve pedig borzasztóan büdös szagot áraszt, ezért a tisztítása is botrányos. Nem mellesleg a pirosítót szabályszerűen szétzúzza, porolja.

Ha lehetne nullát adni, azt adnék. Szúr, durva és hullik, nem mellesleg porzik a pirosító vele. KUKA

Pirosításhoz használom. Nem hullik a szőre! Szépen viszi fel a terméket az arcra. Csak talán egy picit lehetne tömöttebb, mert a mini ecsetem, ami az Avonos pirosítóhoz van többet bír felvinni! Viszont engem is szúr egy picit!
Úgyhogy összességében 3 csillag!

Úgyhogy összességében 3 csillag!

uhh ez is olyan tróger minőség mint az avonos mindenes ecset...hullik, durvaszőrű, pocsék.

Hullik és össze-vissza állnak a sörték.Nincs is egyenletesen le vágva, vannak szálak amik ki állnak és hosszabbak.Mosás után nekem hullott.Nem elég puha és nem elég tömött de a szállak nagyon könnyen hajlanak inkább olyan mintha műszál lenne.Terméket felvinni lehet vele de szépen eldolgozni nem.

Lehet vele pirosítani de nagyon szúr (szerintem attól pirosodik ki az arcom nem a pirosítótól)...szóval nem használom inkább. Essence ecsetet használok.

Hát őőő. Elég jól lehet pirosítóhoz használni, de nempuha hanem. Szinte szúrós. Csak 3 csillagot kap.

Pirosítóhoz elég jó, nem túl puha, elég tömött. Jól bírja a tisztítást is, nem nagyon hullott még. De van ettől sokkal jobb is.

Nem tudom miért van ezért az ecsetért mindenki oda meg vissza. Amikor kicsomagoltam össze vissza álltak a szőrei, borzasztóan szúrósak, és nagyon hullik.

2012.10.23.: Én nem csalódtam benne. Nem hullik, nem büdös és nem ereszt semmilyen fekete löttyöt. Nagyon szeretem!
2016.03.04.: Továbbra is elégedetten használom, bár nem pirosításra hanem púder felvitelére. Az első példányom mostanság kezdte megadni magát, eléggé elkezdett hullani a szőre, de nem gáz, ennyi pénzért bőven teljesítette már a szolgálatát :D és különben is: tartalékoltam belőle 2db-ot úgyhogy nem fogok hiányt szenvedni. bár kacsintgatok a KAP ecsetek felé púder és pirosító ecset fronton.