Ezt a terméket már nem gyártják!

Oriflame

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Sephira, Módosítva: 2012. december 1.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadónők
Kategória:   Sminkek szemre

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

MissC

2015. október 20.

Kipróbáltam a képen látható zöld árnyalatokat, illetve van egy másik ugyanilyenem is, metálos szürkében. Még anyukám vásárolta őket, aztán nekem adta, mondván, hogy ő már nem szeretne ennyire erős színeket használni. Szerintem szépen fognak, én meg voltam velük elégedve, bár mostanában én is ritkán használok ilyen színeket. Úgy tudom, hogy sajnos már nem gyártják, viszont szeretnék más Oriflame szemfestékeket is kipróbálni, hátha azok is hasonlóan jók.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 20.