Oriflame Kétvégű Szemhéjárnyaló Ecset
Ár: | 999 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | tanácsadónők | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kissbarbara1990, Módosítva: 2013. június 21.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők | |
Kategória: | Ecsetek | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Valamire ugyan lehet használni, de amúgy szörnyű minőség.

Valamire ugyan lehet használni, de amúgy szörnyű minőség.

Nekem nagyon nem tetszik.
A szivacsos applikátor része kb 1 hónapig bírta, az ecsetes tovább, viszont nagyon porol és hiába veszi fel szépen a színt, ha nem lehet szépen felvinni őket a szemhéjra (részben az ecset kicsit szétálló sörtéi miatt, részben azért mert nagyon puha és nem elég sűrűek a szálai).
Szóval röviden: én csalódtam benne, más ecsetjeimet sokkal szívesebben használom.

Nekem nagyon nem tetszik.

Szeretem az ecset részét, kiválóan lehet vele árnyékolni. Puha, a festéket szépen felveszi, könnyű használni. Szivacsos részét nem használom, mert nem tartom jó kiképzésűnek. Mivel az ecset miatt vásároltam meg, jár az öt csillag.

Nekem nem vált be. Sehogy sem tudom vele szépen felvinni a festékjeimet. Nagyon széles, és nem túl tömött. Szerzek helyette valami mást!

Akciósan, kb 500 ftért vettem, első ecsetem. Röviden, tömören: imádom, és még a teljes árát is megéri!:)

Az applikátoros végét nem használom, az ecset egész jó. Puha a szőre, nem hullik, valóban bírja a mosást. Lehetne picit keskenyebb, de így is jól használható. Finom kontúrozáshoz nem alkalmas, igaz nem is ezért vettem.

Az applikátor részt nem használom, de az ecset szőre pont jó a szemhéjpúder felvitelére. Most rendeltem akciósan még 2-t, legyen tartalékba ha nincs időm ecsetet mosni, akciósan megéri az árát. Mosást bírja, nem ereszti a színét-mint egy másik oriflame ecset, nem hullik, nem törnek a szálak.

Az ecset végét használom szemhéjpúder felviteléhez, nekem tökéletesen bevált, nem túl puha, nem is merev. Az applikátort nem próbáltam még....

Tapasztalatom: az ecset része túl puha, az applikátor része pedig úgy, ahogy van használhatatlan.

Semmi különösebb gondom nincs ezzel az ecsettel, mondjuk nem vagyok egy sminkmester... Nem tudok különbséget tenni a szemhéjárnyaló ecsetek között, valószínű azért, mert még nem próbáltam nagyon jót :) ne haragudjatok érte, ezért szerintem a véleményem nem ér majd túl sokat.
Füstös szemeket ritkán csinálok, mert nem áll jól, de azért az feltűnt, h ez az ecset arra annyira nem alkalmas, mert az túl aprólékos, ez az ecset meg túl széles. Én is csak egy színt szoktam feltenni, vagy kettőt úgy, h a sötétebbel a mélyítővonalban árnyékolok. Nekem erre megfelel. Én az applikátor-részt is használom: amikor kihúzom a szemem ceruzával, akkor a szín erősítéséhez még egy hasonló színű szemhéjpúderrel is átmegyek a vonalon (így tartósabb).
Hezitálok, h hányasra értékeljem, mert egy másik ecsettel is kb. pont ugyanígy ellennék (bár az Essence-é izgat :)), legyen jóindulatú négyes, az enyémnek nem hullik a szőre :)

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)