Oriflame

Ár:   999 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: kissbarbara1990, Módosítva: 2013. június 21.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadónők
Kategória:   Ecsetek

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

zdoreebaba

2022. január 20.

A nyelével nem is lenne probléma, jó érzés a kézben tartani, de a sörtéi értékelhetetlenek. Nem elég hogy hullik a szőre még a szemhéjamat is bántja valamint a szemhéjfestéket is irgalmatlanul porolja. Tisztítás után eszméletlen büdös. Örülök hogy ezt már nem látom a katalógusban, volt a cégnek esze és bevonta. Helyette egy sokkal puhább, megbízhatóbb ecsettel találkozhatnak a katalógust lapozgatók.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. január 20.

hzszs94

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2020. április 20.

Szőr hullajtós, durva tapintású és rosszul veszi fel az anyagot. Soha többé!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 20.

Szőr hullajtós, durva tapintású és rosszul veszi fel az anyagot. Soha többé!

Noah27

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. április 13.

Ennél márcsak a műanyag szemöldök ecset a rosszabb...ha nem 400ft lenne dobnám is ki.
De megoldottam...fodrász ollókkal egy giordani satírozó ecset mintájára(amit imádok) szépen lefaragtam és így most "jó". De originalban nyeklik,szúr,porol...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. április 13.

laura711

2017. január 27.

Sosem használnám a szemhéjamon.A szálak túl hosszúak,durvák,kemények,kevés.Max. korrektor ecsetnek használható.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. január 27.

BK19

2016. december 3.

Borzasztó . Nagy bár ez a legkisebb problémája. Iszonyatosan kemény,durva és szúr. Még akciósan sem éri meg kb. 500 ft volt . Aliexpressről egy ennél sokkal de sokkal jobb ecsetet rendelek 300 ft-ért sem. Teljes áron meg nem is tudom, hogy gondolták, mert botrányos a minősége.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. december 3.

pixxie94

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. november 12.

Elég durva, szúr használat közben, de szépen satíroz. Nekem nem hullik a szőre, de az Ebelin ecsetek sokkal jobbak.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 12.

SzChristie

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. november 1.

Pont ma dobtam ki. Klasszul lehet vele dolgozni, viszont mikor kimostam, csomó szőrszál kihullott. Akkor már inkább az Ebelin ecsetek.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. november 1.

elina555

2016. szeptember 13.

Hát akciósan vettem. Ez volt az első ilyen tipusú ecsetem, de szerencsére beruháztam egy jobbra, mert ez katasztrófa. Szépen lehet dolgozni vele, de nagyon durva és szúr. Allergiás vagyok és érzékenyek a szemeim és ez még jobban irritálja őket annyira szúr. Csak 2 csillag.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. szeptember 13.

despoina

2016. március 17.

Egy barátnőmtől rendeltem aki Oriflammel foglalkozik - nem szokásom rendelni tőle - de most belementem az akciós ára miatt. Sokkal jobb terméket vártam. Sajnos nem tudom semmire használni. Túl durvák a szálai és a festéket nem adja le. Elkezdem a rázni az ecsetet és láttom ahogy szórja magából az apró porszemcséket ami a szemhéjpúderem.
Eddig leginkább Lancome ecseteim voltak és láttom most már mekkora a különbség az olcsóbb és a drágább márkák között.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. március 17.

kissbarbara1990

2016. március 4.

Nem jött be. Szúrtak a szálai és nem szépen satírozott. Arra viszont nagyon jó, hogy az alapozó üvegéből az utolsó cseppet is kiszedjem amikor már a pumpa nem éri el a terméket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. március 4.