Oriflame Szemöldökcsipesz
Ár: | 499 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadónők | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: kissbarbara1990, Módosítva: 2013. április 23.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | tanácsadónők | |
Kategória: | Egyéb | |
Rozsdamentes acél
Kaptam kettőt is, mert nővérem nagyon dicsérte. Így, anyukám is és nővérem is megajándékozott vele. Nagyon szerettem őket, úgy fél évig. Utána már nem ért össze a vége. Nem lehetett vele gyorsan haladni, sem egyáltalán megfogni a szálakat, néha még el is vágta őket. Az apró szálakat is nehezen tudtam kiszedni. Próbáltam smirglivel és egy erősebb, fém körömreszelővel megcsiszolni a végeket, eleinte igen, de további csiszolásra semmi sem változott. Kb két éve egy százforintos boltban vagy piacon fellelhető manikűrkészletben található szemöldökcsipeszt használok. Azzal teljesen meg vagyok elégedve.

Ez egy fos. Egy hulladék. Össze sem ér a vége, akkor hogy lehetne kiszedni vele bármilyen szőrszálat? Majd megpróbálom smirglivel összecsiszolni, de hát...

Nekem is ilyen van, és ugyanaz a problémám mint az előttem szólóknak: túl éles, és karcol. Egyébként maga a forma jó, én ezt a típust szeretem, csak ne lenne ennyire éles.

Nekem nincs vele bajom, átlagos, igaz, kissé tényleg éles és szúrós, de már megszoktam, nincs rá panaszom, amire kell arra nekem tökéletesen megfelel, 200 ftért főleg. :)

Nem valami jó, amit meg külön utálok ezekben,az az éles vég,ami szinte kicsípi a bőrömet,ha nem vigyázok.. (több hasonlóval is így jártam)

Nekem egyszerű kínai szemöldökcsipeszem van, amit le akartam cserélni erre... DE! Nem lehet vele szépen dolgozni, elvágja a szálakat, az egészen piciket meg se lehet vele fogni. Maradok a réginél.

Röviden és tömören: szar! Nehezen lehet összenyomni, nem áll kézre, elvágja a szálakat, a kicsiket meg sem fogja. Kár volt megvennem. Egyértelműen pénzkidobás. Talán kínzásra lehetne használni...

A legjobb csipesz amivel valaha dolgom volt! Erős, masszív anyagból van, könnyen lehet vele dolgozni! Nagyon megéri az árát!

Egyet értek az előttem szólókkal, sajnos hasonló tapasztalataim vannak nekem is... nem az igazi...

Valahogy mikor ezt használom, mindig elszakítja a szálakat. Utána meg csak szerencsétlenkedek. Nagyon nem szeretem, olyan ormótlan.