faooi
A benne levő tengeri só gondoskodik az intenzív radírozásról, a gyümölcsös mangó illat pedig az otthoni wellness élményről. Antioxidáns mangó és szójabab-olajjal valamint E-vitaminnal ápolja a kezeket. Parabénmentes.
Utoljára szerkesztve: 2014.03.22. 09:39 - 2014.03.22. 09:37
Zseniális termék, a rohanó hétköznapokon 3 perc alatt feltöltődsz tőle, tényleg mint egy mini spa-kezelés, amit akár a munkahelyi mosdóban is kivitelezhetsz egy fontos találkozó előtt. Csodás illata van és olyan puha kezeket kapsz, mintha most jöttél volna a manikűröstől. Jól fel kell rázni majd egy kis mennyiséggel jó alaposan átmasszírozni még szárazon a kezeinket, ujjainkat. Elég erősen masszíroz, de én szeretem ezt az intenzív érzést, mert tényleg felfrissít. Utána langyos vízzel lemossuk, és készen is vagyunk! Teljesen más érzés, mint mikor bekrémezzük a kezeinket, eddig a paraffinos kézápolás után éreztem ilyen ápoltnak a kezeimen a bőrt.