Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
panarom
Fertőtlenítő, légfrissítő Ez az olajkeverék jó szolgálatot tesz, ha a baba beteg, vagy csupán meg akarjuk előzni a betegséget.
Főbb összetevők: citrom-, grapefruit esszencia, levendula-, mirtusz-, niauli illóolaj Tartósítószert nem tartalmaz Újszülött kortól használható.
2024.11.22. 19:59
Nem tudom, mennyire fertőtleníti a szoba levegőjét, de a légzést könnyíti, az biztos. Kellemes illata van.
2023.01.20. 13:34
Ha betegek a gyerekek minden este ezt teszem a párásítóba. Nagyon szeretjük.
2021.10.27. 16:17
Nagyon kellemes, lágy illatkompozíció. Nem tudom, hogy mennyire fertőtleníti a szoba levegőjét, de olyan sok értékes olaj van benne, hogy valamennyire biztosan. A sok olaj ellenére sem maró vagy fojtó az illata, szívesen használjuk. Dm-ben vettem.
2021.09.04. 09:59
Kellemes illata van, olyan citrusos fűszeres. A levendulàt egyáltalán nem érzem benne (szerencsére).
2021.06.09. 04:40
Ha beteg a kisfiam, mindig hasznàljuk. Kellemes az illata. Nem kell belőle sok.