Ezt a terméket már nem gyártják!

Perfect Nails Lakkhígító
Ár: | 500 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 25 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | körmös szalonok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: dudorka, Módosítva: 2017. február 8.
Kiszerelés: | 25 ml | |
Lelőhely: | körmös szalonok | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Professzionális, acetont nem tartalmazó körömlakk hígító. Bármilyen besűrűsödött körömlakk hígítására használható, segítségével a sűrű lakk ismét folyékonyabb állagúvá válik. A körömlakkba kell csepegtetni néhány cseppet, majd alaposan összerázni és már használható is újra a lakk.
Imáimba akarom foglalni a nevét, bárki találta is ki ezt a csodát:D
Tökéletes régi, kedvenc lakkok megmentésére.❤

Imáimba akarom foglalni a nevét, bárki találta is ki ezt a csodát:D
Tökéletes régi, kedvenc lakkok megmentésére.❤

Egy régi kedvenc lakkot sikerült vele megmenteni, az állaga, fedése kifogástalan lett és úgy vettem észre az eredeti tartósságán sem rontott a hígítás. Kb 8-10 cseppet használtam hozzá, mert nagyon sűrű, felkenhetetlen állapotban volt. Több mint az üveg feléig volt a lakk, így gondolom nem léptem át semmilyen lélektani határt a hígítással kapcsolatban :-)
Később sem sűrűsödött vissza túlzott mértékben, így azt hiszem használni fogom a jövőben is. Néhány csak kissé sűrűbb lakkba is raktam 2-3 cseppet és sokat javított rajtuk. Jó kis termék, notórius kedvenc-lakk-őrizgetőknek kötelező darab :-D

Tényleg működik, és viszonylag olcsó is, tekintve, hogy néhány csepp elég belőle.

Működik ... most vettem a dm-ben, sürgősen kellett. Amúgy is akartam egy lakkhígítót, mert van egy besűrűsödött lakkom amit alig használtam, és gyönyörű színe van :) de képtelenség volt ilyen állapotban használni, mert egyáltalán nem lehetett egyenletesen felvinni. De használtam én más lakkokat, meg annyira sűrűn nem lakkozok azért... Viszont a kedvenc körömerősítőm, amit alaplakknak is használok .... de magában is gyönyörűen tud mutatni, valahogy véletlenül félig nyitva maradt, rosszul ment rá a menet. Tegnap ért a meglepetés amikor fel akartam kenni, hogy ez most nem fog menni... Szóval kb teljesen kiment belőle az összes oldószer ezért ma beszereztem ezt :) Kezdtem 10 cseppel nem bizonyult elégnek ezek után belelocsoltam egy csomót :) és még kellett így is pár csepp hogy megfelelő állagú legyen. Viszont örülök hogy meg tudtam végül menteni az üveg 3/d-t még ha nem drága lakk akkor is eléggé szeretem. A sűrű színes lakk meg szépen terül most már egyenletesen. Igazából tényleg két cseppet tettem bele majd kipróbáltam, és éreztem h kell vagy sem bele még :) . Ezzel a módszerrel elég jól meg tudtam állapítani mennyi kell bele :)

Nemrég vettem a DM-ben, amikor a DM sajátmárkás lakk feladta a küzdelmet és beszáradt. Azóta használtam más lakkhoz is, hát a pár cseppet kicsit konkretizálhatták volna, de valahogy kiszámoltam a tapasztalataim alapján, hogy ahány ml lakk van, annyi csepp mehet bele. Ha túllépem a határt, nekem égette a körmömet a lakk, el is gondolkoztam, hogy lemossam-e, de aztán elmúlt a dolog és a körmöm is megmaradt.
Többször is lehet hígítani a lakkot vele, a feljavított változattal kb. 3* lehet jó eredményt elérni, de aztán visszasűrűsödik a lakk és megint lehet bele csepegtetni, de most már számon tartom, hány ml/cseppnél tartok, nem akarok leégett körmöket.
Jó sokáig elég lesz, és szerintem nem is veszek többet belőle évekig.
Nem nélkülözhetetlen darab, és csak a kedvenc lakkjaimnál vetem be. Pozitívuma, hogy olcsó. Mondjuk legyen 4-es, mert nem menti meg a lakkot teljes egészében és nem is veszélytelen, ha túladagoljuk.

Jó sokáig elég lesz, és szerintem nem is veszek többet belőle évekig.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Illatanyagok: Ethyl AcetateÖsszetevők megmagyarázva
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.