Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Erina
Ez az ajakír különösen tápláló, puha és vitaminokban gazdag kis védelmezője lehet az ajkaknak.
2020.12.29. 11:58
Fincsi illat, tökéletesen hidratál, puhít. Kicsit "szétesős", magas zsírtartalmának köszönhetően szájfénynek is tökéletes ;)
2020.03.23. 07:48
Nem teszi az ajkakat ragacsossá, az illata nem tolakodó, kellemes, lágy. Minden reggel használom arctisztítás után. Finoman ápol.
2020.01.30. 11:37
Eleinte nagyon utáltam, de aztán megszoktuk egymást, mostanra az egyik kedvenc ajakápolóm.Elsőre nagyon furcsa az állaga, ezt nem szerettem benne: inkább balzsamos, már-már géles állagú, nem pedig viaszos, mint ahogy az az ajakápolóknál általában lenni szokott.De pont ez a furcsa állag az, amitől olyan jó, ugyanis nem törlődik le egyszerűen az ajkakról, nem mászik el, be sem szívódik teljesen, hanem egyfajta hidratáló védőrétegként hosszan a helyén marad, és még a fénye is szép :)Egy kicsit drágállom ugyan, de mivel sokáig elég, ezen túl tudom tenni magamat.
Utoljára szerkesztve: 2020.03.11. 07:05 - 2020.01.18. 11:30
Update: sajnos pár heti használat után allergiás reakció lépett fel nálam, nagyon sajnalom, de igy nem tudom hasznalni, valószínű a méhviasz miatt, így egy csillagot is el kellett vennem. Korábbi :Tényleg csodaszer! Számtalan agyondícsért ajakápolót kipróbáltam, iegyik másik ideig órág segített is, de ez az első ajakápoló ami tartós eredményt hozott. Beszívódás után is szép marad a szám, végre búcsút mondhattam a véresre repedt ajkaknak.Mindenképpen újravevős!
2019.03.24. 06:48
Nem néztem ki belőle sokat, de meglepően jó. Képez egy finom, ápoló réteget az ajkakon, ami nagyon lassan szívódik be, de utána nem köt meg szárazra, mint a beton (Helló, előző "ajakápolóm"!), hanem valóban mélységében hidratál és puhít. Az illata kellemes, nekem olyan mézessütis/szaloncukros. Amit nem értek az a stift fura, hosszúkás ellipszis formája, ezt nem tartom praktikusnak, de annyi baj legyen, mert a hatása és az ára is rendben van.
2018.12.19. 13:52
A Phi ajakbalzsam számomra az etalon! Mindkettőt próbáltam, mindkettőt imádom! Pont annyira zsíros és krémes amennyire kell. Nem csúszkál a szám tetején (mint pl.a Magister pisztáciás rémsége) de nem is köt meg rajta (mint pl. a Himalaya Herbals kakaóvajasa), azonnal MÉLYEN hidratál (és itt a lényeg!!!), finom krémes réteg marad utána, ami elég sokáig érezhető, de nem zavaróan hanem kellemesen. És ami nálam nagyon nagy szó, NEM SZÁRÍTJA A SZÁMAT, MINT A LEGTÖBB, nem kell félóránként kenniI!!! Abszolút csodaszer, minden Ft-ot megér!