Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Cheebie
A Phyt’s karikák elleni korrektor fedőképessége minimalizálja a fáradtság jeleit. Fő hatóanyaga a vadgesztenye, ami csökkenti az ödémát, segíti a nyirokkeringést.
A halvány barack színű korrektor kivilágosítja és eltünteti a szemek alatti sötét karikákat. A szem környéke újraéled!
Aktív hatóanyagok: eukaliptusz levél víz (ödéma csökkentő, frissítő), napraforgóolaj, méhviasz, bambusz kivonat, argán olaj, vadgesztenye, növényi E-vitamin, ylang-ylang, pálmarózsa, levendula.
Az összetevők 100%-a természetes eredetű.
A termékben lévő illóolajokban természetesen megtalálható: benzyl benzoate, benzyl salicylate, citral, eugenol, farnesol, geraniol, limonene et linalol.
2017.01.29. 17:09
Számomra a gyógyszertári gyógykenőcsök világát idézi mind illatát, mind pedig állagát tekintve. A szem alatti karikákat valóban halványítja, cserébe azonban kapunk egy ragacsos, fénylő szemkörnyéket. Szépek a z összetevői.
2014.08.08. 08:07
Közepesen fed, krémes, könnyen kenhető állagú, jellegzetes illattal, amit én nagyon szeretek, sokáig szagolgatnám, de lehet, hogy valakinek sok már ez az illat. Aki egyszer megismeri az "igazi" illatokat azt pont a szintetikus illatok fogják zavarni egyébként...
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!