Pomellato Nudo Rose Intense EDP
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 90 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: dandy, Módosítva: 2017. május 16.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Parfümök | |
Megjelenés éve: 2014
Fejjegyek: pink grapefruit, barack, bergamott, gyümölcsös jegyek, fekete bors
Szívjegyek: rózsa, gyöngyvirág, rózsaszín frézia, jázmin, helotrope, magnólia
Alapjegyek: fehér pézsma, fehér cédrus, szantálfa, kasmír, orris root gyökér
Nem szeretem az erősen rózsás illatokat. Ez a kinézete és a rózsa ellenére egészen visszafogott ahhoz képest, hogy közben nagyon nőies is. Egyetértek az előttem szólókkal: egyrészt valóban ősszel, télen esik a legjobban ez az illat, másrészt számomra is érezhető benne valami üdeség, frisseség. Nagyon szeretem.

Melegben nem szabad használni, akkor túl sok!!
Ősz van, hűvös és most nagyon finom.
A férjem sajnos csak hétvégéken van itthon. A múlt hétvégén ezt az illatot használtam. Nagyon sok bókot kaptam tőle, többször az illatomra is, pedig nem vagyunk már friss házasok! :)
A fújóst megtartom, a nagy üvegen még gondolkodom, meglátjuk mi lesz amikor elfogy! :)
2017.09.05.
Az üvege miatt lettem kíváncsi erre a parfümre. :D
A teljes kiszerelés megvásárlása előtt inkább vettem fújóst, mert tartottam tőle, hogy az intenzív virágillat sok lesz nekem.
Az illat minőségi, egész nap tart, de sajnos bejött a sejtésem és két alkalom után rájöttem, hogy már más illatokra vágyom.
Valahogy Priscilla Presley Roses and More illata járt a fejemben, amikor kipróbáltam.

Melegben nem szabad használni, akkor túl sok!!
Ősz van, hűvös és most nagyon finom.
2017.09.05.
Az üvege miatt lettem kíváncsi erre a parfümre. :D

Hàt Õ is megérkezett. Imàdom a ròzsàs illatokat, s van us jòpàr belõlük, De nagyon jòl tettem higz beruhàztam rà. Mennyei ròzsa csipet citromossàggal, mely végig üdévé varàzsolja az illatot. Egyàltalàn nem egysíkú. Ahogy telik az idõ úgy bújnak elõ az illatjegyek. Imàdom hogy nem fojtogatò. Végig frissen harmatosan jàtszik.