Ezt a terméket már nem gyártják!

PomPom Bűbáj Bőrtápláló Arcszérum
Ár: | 2690 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 30 ml | Bőrtípus: | Száraz, Normál | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Erina, Módosítva: 2022. július 21.
Kiszerelés: | 30 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Bőrtípus: | Száraz, Normál | |
Ez egy gazdag, selymes olajos szérum, mely könnyen felszívódik, nem hagy olajos érzetet a bőrön. Értékes hatóanyagai pedig bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. Normál, száraz vagy korpás szeborreás bőrre. Zsíros bőrre pedig szemkörnyékápolónak.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nem szívódik be a bőrömbe és nagyon zsírosít. Az arcomon egyáltalán nem jött be, de a kezemen használva télen csodát tesz, így nem hámlik és repedezik ki a bőröm.
Update: olajos lemosóként használom hogy elfogyjon, arra egész jó.

Update: olajos lemosóként használom hogy elfogyjon, arra egész jó.

Imádom úgy ahogy van, szerelem volt első használatra. Az illata is mesés, a normál/picit száraz bőröm nagyon szereti, könnyen be is szívódik.

Nagyon szeretem, a száraz vízhiányos bőrömre szuper, nyak dekoltázs és az arcomre is használom, igazán feltölti a bőrömet.

Nekem nagyon jól bevált az arcszérum, elég száraz a bőröm, arctisztítás után 1-2 csepp/orca elég ebből a PomPom termékből és csodát művel. Nem érzem zsírosnak, nagyon jól beszívódik a bőrbe. Az illata is kellemes, újra fogom venni, jobb, mint bármilyen arckrém, amit eddig használtam hidratálásra.

Nem vált be egyáltalán, tocsogtam tőle miután felkentem.

Nem vált be egyáltalán, tocsogtam tőle miután felkentem.

Nem szeretem! Ragacsos érzetet hagy maga után, nehezen szívódik fel, illatos, olajos... Mióta tudatosan odafigyelek a bőrápolásra ki is dobtam.

Az illata szuper, hatása közepes. Enyhén hidratál, se mást nem igen csinál a bőrrel. A pipettából is folyik össze-vissza az anyag.

Pár hónapja vettem meg, elég lassan fogy, mert ritkán használom, egy-egy radírozó pakolás után pl. (olyankor viszont nagyon jól tud esni), de nem húznám le nagyon, mert valószínűleg csak annyi a baj, hogy nem az én zsírosabb/kombinált bőrömre van kitalálva, ahogy a leírás is említi. Az illata kellemes, picit tényleg erős, de engem nem zavar. Nehezen szívódik be, ha este használom, van, hogy még reggelre se issza be teljesen a bőröm, de miután megmosom, finom puha lesz tőle.

Magában nekem soha nem szívódna be, télen cseppentettem estére TO Nmf-be, így reggelre nagyon puha lett az arcom. Nekem túl erős az illata, bár finom.

Estére szoktam jó vastagon bekenni vele az arcom és reggelre olyan mint a babapopsi. :)

Antioxidánsok: Vitis Vinifera (Grape) Seed OilEmolliensek: Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa Oil
Illatanyagok: Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Reticulata (Mandarin Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
A makadámia fa terméséből előállított olaj. Kiváló hidratáló, védi a hajat és a bőrt. Magas arányban tartalmaz esszenciális zsírsavakat (olein sav, palmitolein sav), ezért kiváló helyettesítője állati olajoknak. Hasonlít az emberi bőr faggyú szerkezetéhez. Viszonylag stabil olaj. Elsősorban nehezebb krémekhez és a száraz bőr számára ideális összetevő. (Forrás: Wikipédia)
Szőlőmagolaj, mely zsírsavakban gazdag, kiváló bőrpuhító hatású, illatmentes emollient olaj, ráadásul még erős antioxidáns tulajdonsága is van. A szőlőmagolaj e szerint a kutatás szerint nagyjából 69% linolsavat, 16% olajsavat, 7% palmitinsavat, 4% sztearinsavat, és 0,1% linolénsavat tartalmaz.
Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.
Argan olaj. Más növényi olajokhoz hasonlóan számos a bőr számára hasznos anyag forrása: lipidek, zsírsavak és antioxidánsok (E vitamin, ferulic sav) is találhatók benne. Ezenkívül persze bőrpuhító (emollient) is. További info itt.
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.