Ezt a terméket már nem gyártják!

Pupa Red Queen Lasting Color Gel Nail Polish
Ár: | 1590 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 5 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2019. március 1.
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
2016-os karácsonyi limitált kiadás
Forradalmi formula az extra fényes, üveghatású körmökért és a rendkívül fényes finisért. 3D-s körömvastagító textúra a tökéletesen sima és feltöltött körmökért. Hiperpigmentált szín már az első réteg felvitele után, az extra intenzív, egységes és tartós színhatásért. Rekord gyors száradás. A féltartós lakkhoz hasonló rendkívüli fényes eredmény és plumping hatás mindössze két réteg felvitele után. A 440 lekerekített sörtéből álló lapos big brush maxi applikátor a termék optimális adagolását biztosítja az egyszerű és gyors felvitelhez, egyetlen mozdulattal.
2 új színárnyalatban kapható: a Red Queen gloss-ként csillog, a Royal Burgundy metálos fénnyel csábít.
Nagyon szép színe van, de már a 2. napon el kezd sajnos kopni + a lemosása is nagyon macerás.

Tartós, élénk, szépen pigmentált lakk. gyorsan szárad, szépen csillog.

Tartós, élénk, szépen pigmentált lakk. gyorsan szárad, szépen csillog.

Az én körmeimen a körömlakkok élettartalma maximum másfél nap, ez viszont remekül bírja, fedőlakk nélkül, 3-4napot is kibír. Csodás a fénye, gyorsan szárad. Az én körmeim igénylik a két réteget, de el tudom képzelni, hogy akinek egészségesebb, szebb a körme, annak elengedő egy réteg is. Az applikátor feje elég nagy, így a festéket is szépen fel lehet vinni a körmökre. Szuper termék.

A nővéremtől kaptam karácsonyra (nagyon kedves kis ajándék volt tőle, mert pont a múltkor említettem neki, hogy már mindenkinek vettem ajándékba Pupa lakkot, csak magamnak nem :D) egy gyönyörű sötét vörös színűt apró csillámokkal, a 174-es Royal Burgundy árnyalatban. Tetszik benne, hogy már 1 rétegben is pont olyan, mint az üvegben, hogy a pici csillámok a körmeimen sem vesznek el, hogy maga a lakk nagyon gyorsan szárad, és persze a nagyobb applikátor, mert így 2-3 húzással tökéletesre tudom festeni a körmeimet. Alap és fedő lakk nélkül kb 3 napig kifogástalan, utána kezd el csak pattogzani. Örülök neki, szeretem, meg ez amúgy is egy szuper ajándék lehet bárkinek. :)