Ezt a terméket már nem gyártják!

Pupa Savanna Bronze & Highlighter Bronzer And Highlighter
Ár: | 4590 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. december 4.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
2017-es limitált nyári kiadás
2 az 1-ben termék a tökéletes és ragyogó arcszínhez. A púder természetesen barna, egyenletes és szatén hatású bőrt biztosít. A highlighter a Szavanna napfényének sugarait idézi és a bőrszínt meleg, aranyozott fénnyel vonja be.
2 változatban kapható
Szerelem volt első látásra!! IMÁDOM! Gyönyörű csomagolás, gyönyörű belső! Nekem a 01-es van meg, akció keretein belül jutottam hozzá. Extra pigmentáltság, könnyen eloszlatható. Én a highlighter-t is előszeretettel használom, nem tolakodó, könnyed viselet!

Variáltam melyik legyen a kettő közül, végül a 02-est választottam. Nekem az bronzosabbnak tűnt, a másikban a highlightert túl világosnak találtam. Jó tartós, nappalra még pirosítóval vagy anélkül is felteszem a munkába. Próbáltam a szemhéjra, nem rossz, de hétköznapokra nekem nem kell. Elég az ombre szemhéjpúder mellé. Nagyon szép a csomagolása, a dombornyomása, könnyen felvihető és variálható. Gyönyörű a színe, kielemi az arcot, a színe nagyon szexi.

A Pupától megszokott igényes kivitel, esztétikai élmény önmagában is ez a limitált kiadás. A 02-re, a sötétebbre esett a választásom, de a két változat között nincs jelentős különbség. Kiváló minőség, csak ajánlani tudom, amíg elérhető.

Régóta kerülgettem, végül beadtam a derekamat és megvettem. (01-es szín)
Tényleg csodás. Puha, szinte krémes az állaga, nem porol nem narancssárgás és gyönyörűen simul a bőrbe. Én kontúrozáshoz használom, bevált.

Régóta kerülgettem, végül beadtam a derekamat és megvettem. (01-es szín)

Nagyon szép bronzosító szín (01 van nekem), és egyáltalán nem narancssárgás, illetve nem hagy koszos hatást a bőrön, mint sok bronzosító. Mint az előttem lévő kommentelő, én is főleg csak a barna színt használom, így arról nyilatkozom csak. Szép matt barna és tartós is.

Csillámmentes bronzosítót kerestem a zsíros bőrömre, a barna rész nagyon szép, matt az arcomon. Lassan fogy, szerencsére még megvan a minta :). Nekem az illata a régi süti babára hasonlít. A highlightert arcra nem használom, de a szemem belső zugába szoktam az ujjbegyemmel nyomni egy picit, abszolút feldobja az egyszerű sminkemet! (bb krém +púder +spirál) bátran merem ajánlani! 5*