Ezt a terméket már nem gyártják!

Pupa

Ár:   4590 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Pupa márkaboltok   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, Módosítva: 2017. december 4.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Pupa márkaboltok
Kategória:   Sminkek arcra

2017-es limitált nyári kiadás

2 az 1-ben termék a tökéletes és ragyogó arcszínhez. A púder természetesen barna, egyenletes és  szatén hatású bőrt biztosít. A highlighter a Szavanna napfényének sugarait idézi és a bőrszínt meleg, aranyozott fénnyel vonja be.

2 változatban kapható

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

sackoka

2017. szeptember 7.

Szerelem volt első látásra!! IMÁDOM! Gyönyörű csomagolás, gyönyörű belső! Nekem a 01-es van meg, akció keretein belül jutottam hozzá. Extra pigmentáltság, könnyen eloszlatható. Én a highlighter-t is előszeretettel használom, nem tolakodó, könnyed viselet!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. szeptember 7.

senskin

2017. július 6.

Variáltam melyik legyen a kettő közül, végül a 02-est választottam. Nekem az bronzosabbnak tűnt, a másikban a highlightert túl világosnak találtam. Jó tartós, nappalra még pirosítóval vagy anélkül is felteszem a munkába. Próbáltam a szemhéjra, nem rossz, de hétköznapokra nekem nem kell. Elég az ombre szemhéjpúder mellé. Nagyon szép a csomagolása, a dombornyomása, könnyen felvihető és variálható. Gyönyörű a színe, kielemi az arcot, a színe nagyon szexi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. július 6.

Fiorentina

Korcsoport: >54
2017. július 5.

A Pupától megszokott igényes kivitel, esztétikai élmény önmagában is ez a limitált kiadás. A 02-re, a sötétebbre esett a választásom, de a két változat között nincs jelentős különbség. Kiváló minőség, csak ajánlani tudom, amíg elérhető.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2017. július 5.

Sheila

2017. június 19.

Régóta kerülgettem, végül beadtam a derekamat és megvettem. (01-es szín)
Tényleg csodás. Puha, szinte krémes az állaga, nem porol nem narancssárgás és gyönyörűen simul a bőrbe. Én kontúrozáshoz használom, bevált.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. június 19.

Régóta kerülgettem, végül beadtam a derekamat és megvettem. (01-es szín)

zsofiawithmakeup

2017. június 14.

Nagyon szép bronzosító szín (01 van nekem), és egyáltalán nem narancssárgás, illetve nem hagy koszos hatást a bőrön, mint sok bronzosító. Mint az előttem lévő kommentelő, én is főleg csak a barna színt használom, így arról nyilatkozom csak. Szép matt barna és tartós is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. június 14.

reszter

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. június 9.

Csillámmentes bronzosítót kerestem a zsíros bőrömre, a barna rész nagyon szép, matt az arcomon. Lassan fogy, szerencsére még megvan a minta :). Nekem az illata a régi süti babára hasonlít. A highlightert arcra nem használom, de a szemem belső zugába szoktam az ujjbegyemmel nyomni egy picit, abszolút feldobja az egyszerű sminkemet! (bb krém +púder +spirál) bátran merem ajánlani! 5*

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. június 9.