Ezt a terméket már nem gyártják!

Pupa Stay Gold! Lasting Color Gel
Ár: | 1590 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 5 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: cicafun, Módosítva: 2016. február 9.
Lelőhely: | Pupa márkaboltok | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
2015-ös limitált karácsonyi kiadás
Üveg hatású körömlakk
Forradalmi formula az extra fényes, üveghatású körmökért és a rendkívül fényes finisért. 3D-s körömvastagító textúra a tökéletesen sima és feltöltött körmökért. Hiperpigmentált szín már az első réteg felvitele után, az extra intenzív, egységes és tartós színhatásért. Rekord gyors száradás. A féltartós lakkhoz hasonló rendkívüli fényes eredmény és plumping hatás mindössze két réteg felvitele után. A 440 lekerekített sörtéből álló lapos big brush maxi applikátor a termék optimális adagolását biztosítja az egyszerű és gyors felvitelhez, egyetlen mozdulattal.
2 színben kapható