Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

PuroBIO Cosmetics Brow Pomade

4.5
Hozzáadva 2020.09.02.by

Eple

Egy kompakt textúrájú termék, amely meghatározza és kitölti a szemöldökét, növeli a megjelenés mélységét és matt eredményt biztosít. Homogén színű, könnyen keverhető és igény szerint felépíthető. Bio jojobaolajat tartalmazó formulája simaságot, míg a növényi viaszok jó tartást biztosítanak, megterhelés nélkül.

4 árnyalatban kapható

2022.05.19. 13:46

03-as árnyalatot vettem meg, ami a hajvégeimhez passzol, de a tövéhez világos. Meleg árnyalatú felkenve. Nagyon könnyű vele dolgozni, szép a végeredmény. Sajnálom, hogy nincs a 3-as és 4-es árnyalat közemégegy szín, a sötét, de nem fekete hajúaknak.Másik problémám, hogy tartalmaz talkot, sajnos ezt csak vásárlás után vettem észre, pedig direkt néztem az összetevőket. Ezt és az árnyalatot leszámítva nagyon tetszik, de így csak 4 csillag.

Utoljára szerkesztve: 2020.09.08. 14:16 - 2020.09.08. 14:14

Az eddigi legjobb szermöldök termék amit használtam, már sokfélét kipróbáltam. Nem szárad be, könnyű kenhető állaga van, szép természetes hatású szemöldököt lehet vele készíteni (élesebb vonalakat is lehet vele húzni). Öröm vele kihúzni😊 03-as dark dove árnyalatot használom ami tökéletes a sötétszőke hajamhoz, ez egy "hidegebb" árnyalatú szín, nincs vöröses beütése. Ahoz képest hogy natúrkozmetikum nagyon tartós (zsíros bőrön is).