Ezt a terméket már nem gyártják!

Real Techniques

Ár:   $18   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   5 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: varadi85, Módosítva: 2022. március 25.

Ár:   $18
Kiszerelés:   5 db
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Ecsetek

Szintetikus taklonból készült puha, tömött ecsetek.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Blackxentric

Bőrtípus: Zsíros
2019. augusztus 16.

Nagyon jó minőségű és számomra kihasználható szett. Bő egy éve használom őket és semmi bajuk. Nem hullik a szőrük sem. Örülök, hogy megvettem.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. augusztus 16.

oaxaca

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. május 8.

1€-ér lehetett választani a vásárlásom mellé egy külföldi oldalon, meg kellett sajnos vennem. Igazából csak a szemöldök ecsetet használom, az remek. Eredeti áron sosem venném meg, mert szerintem az ecsetek nem használhatóak annyira ki, mint a többi RT szettben.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. május 8.

cseri88

2018. augusztus 27.

Nagyon szeretem és nagyon örülök, hogy megvettem. Nem vagyok nagyon nagy ecsetrajongó és mániákus gyűjtő. Úgy vagyok, hogy elért a minimalista szél és inkább egy vagy két szett ecsetem van, amit szeretek és használok és ez a szett az egyik ilyen. Tökéletesen fecsetkészlet szemre.Puhák, nagyon jól lehet vele dolgozni. Mindennapos rutin része. Szintetikusak és CF. Ajánlom

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 27.

Nindzsuuu

2018. július 19.

Ezekkel a darabokkal kezdtem el sminkelni. Mára már ugyan beszereztem több száz másik ecsetet és próbálgattam másik márkákat. De a szívemnek örök kedvencei lesznek. Ez a szett amúgy rendkívül sokoldalú. Csak ajánlani tudom őket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. július 19.

Cat21

2018. július 14.

Nagyon nagy kedvenc minden darabja!
Jól hasznàlhatóak, több funkciósak is.
Tartósak, könnyen tisztíthatóak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. július 14.

Nagyon nagy kedvenc minden darabja!
Jól hasznàlhatóak, több funkciósak is.
Tartósak, könnyen tisztíthatóak.

horgi

2017. november 3.

Nem rossz ez a szett, de valahogy nem az igazi. Túl nagy a ferde ecset, még nem találtam ki mire is lehetne használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. november 3.

thegirlwiththemostcake

2017. október 12.

első ecsetkészletem és egy jó ideig az utolsó is, mert nekem minden igényemet kielégíti, nagyon praktikus a tok, ahogy írták már: utazni is könnyen lehet vele. az ecseteket könnyű használni és nem mellesleg tisztítani is. nagyon nagyon szeretem

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. október 12.

Lillie

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. május 23.

Nekem nagyon tetszik és maximálisan bevált. Nem túl drága és nem is túl olcsó ecsetek. Egy sigma ecsetkészletre nem ruháznék be de erre szívesen költöttem. Minden forintját meg is érte. Szépen lehet velük dolgozni a kis tartójába még utazáshoz nagyon kis praktikus. A lila színűket nagyon szeretem. Áradozni tudnék róla,hogy milyen szépen veszik fel a terméket és nagyon szépen is adják vissza a bőrön. Mindenkinek ajánlom, aki szemezget velük.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. május 23.

petrakauth

2017. április 23.

A legjobb ecsetek, amiket valaha próbáltam! Soha nem gondolkoztam Real Techniques ecsetek vásárlásán, ám amikor megláttam ezt a szettet a Bipa polcain, egyszerűen nem bírtam ellenállni! Álom velük a sminkelés és a kis tokot is nagyon praktikus, főleg utazásnál, mert jó sok ecsetet belefér. (Egy tipp: ha valaki gondolkozik ezeknek az ecseteknek a megvásárlásán és Ausztriában jár érdemes benézni egy-egy Bipába, mert hivatalosan csak rövid ideig árulták őket, de még mindig fel-fel bukkannak. Így jóval olcsóbb, mint rendelni)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. április 23.

Catlover

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2017. április 16.

A legeslegjobb ecsetek minden szempontból. Kezdőknek is csak ezt ajánlanám, hiszen szinte nem lehet vele hibázni. Tökéletes, úgy ahogy van.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. április 16.