Real Techniques Starter Set
Ár: | $18 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | 5 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: varadi85, Módosítva: 2020. február 25.
Ár: | $18 | |
Kiszerelés: | 5 db | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Szintetikus taklonból készült puha, tömött ecsetek.
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
KheniImádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Több, mint egy éve használom őket napi rendszerességgel és egytől egyig mindet imádom. A szálak nagyon puhák, mindegyikkel egyszerű dolgozni, könnyen tisztíthatóak, bár a tusecset tusvonal húzására nem alkalmas, ahhoz túl vastag, de így sem hever a fiókban, mert a matt Color Tattoo-val gyönyörű cicás sminket lehet vele készíteni. Hetente mosom őket és még egy szál sem hullott ki semelyikből, tehát csak ajánlani tudom.

Első iherb-es rendelésem, miután a KM zsibvásáron lecsaptam a Stippling brushra, tudtam, hogy kell még pár Real Techniques ecset. Először is a rendelésről: december 10-én rendeltem, 4 dolláros szállítást választottam. Gondoltam, hogy mivel közelednek az ünnepek, biztos sokáig fog tartani, míg megérkezik, arra tippeltem, hogy majd január elején megkapom. Hát, szerintem én döbbentem meg a legjobban, amikor december 17-én felhívtak a postáról, hogy csomagom van, otthon vagyok-e, mert akkor kihoznák, és még aznap délelőtt a kezemben voltak a RT ecseteim. :) Szóval teljesen pozitív élmény volt, először rendeltem külföldi oldalról, bár azért érzem, hogy ez a szerencsén is múlt, hogy egy hét alatt ideért. :)
Magáról a szettről: nagyon tetszik a tok, utaztam is már vele, semmi bajuk nem lett az ecseteimnek, illetve ecsetmosás után az ecseteimet ebbe teszem úgy, hogy fejjel lefelé néznek, így még kisebb esély van, hogy a ragasztáshoz becsurogjon bármennyi víz is. (Eddig csak elfektettem az asztalon, de így még biztosabbnak érzem a dolgot.)
Az ecsetek közül a szemöldökhöz való ecsetet (brow brush) még nem próbáltam, arról nem tudok véleményt mondani.
A tusecset (fine liner brush) a kedvenc eddig, ilyen álomszép vonalat (és főleg: mindkét szememen tökéletesen egyformát) eddig nem tudtam húzni. :) Nem a legvékonyabb tusvonal meghúzására alkalmas, de nagyon szépen lehet vele dolgozni, én elsőre beleszerettem.
A legkisebb ecsetet (accent brush) arra használom, hogy az alsó szempillák tövéhez tegyek fel festéket.
A legnagyobb ecsetet (deluxe crease brush) a szem alatti korrektor eldolgozására használtam eddig, tökéletesen bevált, bár egy nagyon picit szúrtak a szálai, ha pont merőlegesen a bőrre állítva használtam.
A base shadow brush-t satírozásra használtam (megrendeltem még a shading brush-t is, a színt azzal viszem fel).
Tényleg nagyon puhák az ecsetek, könnyen tisztíthatók. Nagyon örülök, hogy megrendeltem a szettet.
Ha már többet használtam és/vagy változik valami, update-elek.

Ha már többet használtam és/vagy változik valami, update-elek.

Nagyon örülök, hogy megrendeltem ezt a szettet. Kicsit szerintem is túlméretezettek az ecsetek, de ettől függetlenül mind jól kihasználható. Nagyon finom puhák a szálak.

Életem első valóban minőségi ecsetei, még a számomra elfogadtató árkategóriában, mert minden napi használathoz nem akarok vagyonokat költeni ecsetekre, azt meghagyom a profiknak. Első benyomás: gyönyörű kis táska, tetszik, hogy lehet hajtogatni és variálni. A gumik belül nagyon erősek, ami egyrészt jó, mert tartja az ecseteket, viszont nem egyszerű visszatenni őket a helyükre. A baloldali üres helyre betettem a régebbi ecseteimet, ill. a külön kapható Real Techniques Lash-Brow Groomer-t. Ecsetek: mindegyik nagyon puha, jó minőségűek, természetesen nem hullatják a szőrüket. Duluxe Crease: én ezzel viszem fel az alapszínt, mert nagy fejű, ami nem nyeklik össze vissza. Base Shadow, ezzel viszem fel a sötétebb színt, bár nekem kicsit nagynak tűnik ehhez a feje, ez kicsit hajlékonyabb, de satírozáshoz én ezt nem bánom. Brow brush, nem nyeklik ez sem, de ez is mintha nagy lenne, ill. a régebbi ecsetemnél megszoktam a kisebb méretet. Accent brush: a szemzugba teszem vele a korrektort vagy az alsó szempillák alá, még másra nem használtam. Eyeliner: még nem használtam, mert tus húzásra a Maybelline Eye Studio Lasting Drama ecsetét használom. Összességében szeretem ezt a szettet, még ismerkednem kell vele, mert biztos jobban kihasználható, mint ahogy azt én teszem. Ajánlom, azoknak akik szintén nem akarnak sok pénzt költeni jobb minőségű ecsetekre.

Kb. 2 hete jött meg az én kicsikém és nagyon szeretem, igaz más jobb minőségű ecsetem nem volt előtte, de eléggé körbejàrtam a témàt mielőtt megvettem. Maximàlisan elégedett vagyok vele.

A core collectionnel és a blush brush-sal együtt rendeltem, és ezt is nagyon szeretem :) Nem igazán a rendeltetésük szerint használom az ecseteket, de mindegyiket jól ki lehet használni.

Nagyon-nagyon szuper, jó minőségű ecsetek. Ami az egyetlen bajom, hogy nem tudom én sem mindegyik ecsetét kihasználni. A fine-liner brush tusecset nekem túl vastag, van egy Ben Nye-om, amivel tényleg gyönyörű vonalat lehet húzni. A brow brush-t én is túl méretezettnek érzem, szintén van egy ben nye ferdeecsetem, ami sokkal jobban bevált, egyenlőre még nem tudom, mire használjam. A base shadow a kedvencem belőle, és crease brushnak is használom. Árérték arányban így is verhetetlen, és szuperjó a minőség, csak azért nem adok 5-öst, mert nem tudom az összes ecsetet jól kihasználni belőle.

Én kezdő sminkes vagyok, de ha ezt használom profinak érzem magam :P Én mindegyik ecsetet ki tudom használni!
Lehet, hogy vannak ennél jobb ecsetek is, de elsőnek nekem megfelelt! Ár érték arányban tökéletes!

Nagyon-nagyon. Kezdoknek es profiknak egyarant nelkulozhetetlen.

Nagyon-nagyon. Kezdoknek es profiknak egyarant nelkulozhetetlen.

Egyszerre rendeltem az iherb.com-ról a Travel set-tel és a Blush brush-sal, összesen szállítással együtt fizettem 39 dollárt. Ár-érték arányban verhetetlen, hiszen ekkora összegért kaptam 9 jól használható, szuper ecsetet!
Starter set: a crease brush-t a szemem alatt a korrektor eldolgozására használom, az accent brush tökéletes szemzúgba, illetve a szemöldök alatt és a felső ajkam felett a highlighter felvitelére (mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, mert gyönyörűen kiemeli az száj vonalát). A brow brush nekem a szemöldökömhöz túl vastag, szempillatőhöz viszont abszolút bevált. A base shadow brush szemhéjpúder felviteléhez szuper, talán egyedül a tusecsetet nem használom rendszeresen, de ha valaki szereti a vastag tusvonalat, ezzel is meg fog barátkozni. Ötből négy ecsetet napi szinten használok, a negyediket viszont csak elvétve, így ha csak 4 ecsetből állna a készlet csillagos ötös lenne, de mivel ott a tusecsetet is, így "csak" egy erős 4-es!

Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém