Real Techniques Stippling Brush
Ár: | $10 | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: varadi85, Módosítva: 2013. június 21.
Ár: | $10 | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Szintetikus taklonból készült puha, tömött ecset.
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
2 éve van még és párhavonta előveszem mert nem akarom elhinni,hogy ennyire rossz. Pedig az! Csíkosan viszi fel az alapozót akárhogy is próbáltam nem tudtam eldolgozni vele. Pedig úgy szeretném szeretni. :(

Én egy hete használom, de eddig szuper. Féltem pedig, a véleményeket olvasva, hogy de jó, évek óta nem vettem ecsetet, mert blender, meg a kezem a kedvenc eszközöm, na most jól megszívattam magam. De nem. Én kifejezetten hiányoltam ezt az ecsetet a készletemből, bár a többit is pirosítóhoz, meg egyéb púderhez használom. Nekem ezt teljesen működik ahogy kell, stippling azaz ütögető mozdulatokkal viszem fel vele az alapozót, nagyon finoman dolgozom bele a bőrbe. Nagyon szép természetesen összképet kapok, nekem egyáltalán nem csíkoz, Por pirosítóval is működött, meg bronz púderrel, azaz krémes és por állagú cuccokkal is, pedig nem gondoltam, hogy fel tudja venni, de igen.

Krémpirosítók felvitelére szereztem be, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. Alapozót nem használok, por pirosítókhoz nem jó. Krém pirosítók egyenletesebb eloszlatásához használom néha, ha kicsit sokat vittem fel kézzel, de nekem nem érte meg a befektetés sajnos.

Alapozásra szerettem volna használni, de nekem arra nem vált be sajnos.

Alapozásra szerettem volna használni, de nekem arra nem vált be sajnos.

mindenre jó, de nem igazán jó a semmire
amihez vettem, és amire talán a legjobb az a krém pirosító, el vagyok vele
3 csillag, mert vannak jobban használható ecsetjeik is

mindenre jó, de nem igazán jó a semmire
amihez vettem, és amire talán a legjobb az a krém pirosító, el vagyok vele
3 csillag, mert vannak jobban használható ecsetjeik is

Évekkel ezelőtt vettem és nem voltam oda érte, nem is nagyon használtam. Az elmúlt pár hónapban újra elővettem és gyakrabban nyúlok érte. Krém pirosítóhoz, alapozó felviteléhez és eloszlatásához használom (aztán beautyblenderrel dolgozom el). Nem a kedvenc RT ecsetem, nekem annyira nem vált be.

Ezzel az ecsettel nagyon nem tudok mit kezdeni, valószínűleg igaza van csill87nek és csak krémes cuccokhoz jó. Én nem használok ilyet, szval csak azt tudom mondani, h bármi máshoz használhatatlan.

Berántottak a szöveggel, hogy ettől majd jól Airbrush hatású alapozásom lesz. Namost, az már biztos, hogy vödör méretű pórusokhoz ne ezt vegyétek, mert borzalmas. Por állagú cuccokhoz meg el lehet felejteni, a MAC highlighteremből nem vesz fel semmit, azzal a 3 szállal ami épp bele is ér....

Folyékony alapozót viszek fel vele, és nagyon egységes, "photoshop hatású" lesz tőle a bőröm. Vékonyabb rétegben lehet eloszlatni vele az alapozót mint a tömény alapozó ecsetekkel, így elkerülhető a maszkos hatás. Kontúrozshoz is remek.

Alapozó felviteléhez használom, szépen és könnyen el lehet vele oszlatni. Talán kicsit csíkoz, de ha egy picivel több időt fordítunk az eldolgozásra, akkor megszüntethetők a halvány vonalak. Könnyedén lehet tisztítani, nem potyognak a szálai. Összességében nagyon szeretek vele sminkelni.