Remington S1001 Ceramic Slim
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | elektronikai boltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: timcsike1989, Módosítva: 2014. december 22.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | elektronikai boltok, online | |
Kategória: | Szépítő elektronikai eszközök | |
- Kerámia és teflon bevonatú lapok
- Egyenletes hőelosztás
- A különböző hajformázó szerek nem tapadnak a felületre vagy a hajra
- Félperces, gyors felmelegedés
- Maximális hőmérséklet beállítás: 210 C°
Én megvettem egyszer leárazva. De nemigen használom.. 😂
A barátnőim folyton tőlem kérik kölcsön, mert "huu, annyira jó".
Szerintem is teljesen rendben van, havonta legfeljebb egyszer, ha előveszem, de inkább ritkábban. Így annyira nem károsít ez a 210°C. És tartós, nem ugrik össze a hajam 1 nap után.

Én megvettem egyszer leárazva. De nemigen használom.. 😂
A barátnőim folyton tőlem kérik kölcsön, mert "huu, annyira jó".

Majdnem 4 évig tett jó szolgálatot. Valóban nagyon forróra melegszik, és beváltja az ígéretet, tényleg nem tapadnak rá a hajformázó szerek, de természetesen ez nem jelenti, hogy a hajba nem égeti bele, tehát óvatosan!
Hőmérséklet szabályozó hiányában váltottam modernebb készülékre.
Mindent mást tudott ez a modell is, amit egy alap hajvasalóak tudnia kell. Talán kicsit "gagyibb" volt a megmunkálása, és a teflon bevonatnál is jobb a sima kerámia bevonat.
Akinek nem gond a magas hőfok (bár az én viszonylag vastagszálú hajam sem kedvelte igazán, 150fokon is tartósan egyenessé lehet vasali a hajat), és rendesen tud bánni a hajvasalóval, annak nem lesz problémája vele hosszútávon. :)

Hőmérséklet szabályozó hiányában váltottam modernebb készülékre.

Eszméletlen forróra melegszik, vigyázni kell vele hogy ne égessem meg magam vele, mert kesztyűt azt nem adtak hozzá. Engem kicsit megijeszt ez a fix 210 fok, beérném 180-185-el is a kis vékonyszálú hajamhoz... Ügyeskedni is kell vele mert a lap széle nincs lekerekítve: simán csíkokat lehet vele sütni a hajtőnél :/