Rival de Loop

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   50 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   német Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Nera, Módosítva: 2014. július 9.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   50 db
Lelőhely:   német Rossmann
Kategória:   Lemosók, Tonikok

Gyengéden és alaposan távolítja el még a vízálló szemfestéket is. E-vitamin tartalmának köszönhetően egyidejűleg óvja az érzékeny szemkörnyéket.

Tiria

orsipanka

2019. november 28.

Az első benyomásom az az volt, hogy borzasztóan büdös. A szempillaspirált a többi lemosóhoz képest nehézkesen viszi le, de végül is leviszi a vízállót is. Egy korong elég mindkét szememre. Nem irritál, viszont rengeteg olaj marad utána a szememen. A tégelyre nem lehet rendesen rácsavarni a tetejét, félek, hogy idő előtt be fog száradni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. november 28.

orsolyap

Bőrtípus: Zsíros
2018. augusztus 17.

Évekkel ezelőtt használtam. A vattakorongok nagyon olajasak voltak. Smink lemosás után pattanásokat okozott, de a sminket nem vitte le. Félre tettem, de két-három hónap után kiszáradt. Csalódás volt.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. augusztus 17.

Dii

2015. június 19.

A vattakorong nagyon vékony, így kicsit keménynek is érződik. A korong hihetetlen olajos, ami engem nem zavarna (szeretem az olajos lemosókat), de használata után homályosan láttam a szemembe kerülő olajmennyiségtől, ráadásul egy idő után rettentően csípte is az egészet - pedig eleinte nem okozott irritációt. A szempillaspirált nem is távolította el maradéktalanul.
Sosem dobtam még ki semmit, de ez majdnem a kukában végezte. Viszont végül gyantázás után a maradék gyanta eltávolítására kipróbáltam és arra tökéletes ;)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. június 19.

jns.melinda

2015. január 25.

Szerintem nagyon rossz, nem látok tőle és hagy is fent sminket. A kiszáradt lábamra fogom elhasználni testápoló helyett.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. január 25.

Bogex

Bőrprobléma: Bőröregedés
2014. november 24.

Közeli lejárat miatt vettem meg 135 Ft-ért, így az ár értéket nézve szuper kis termék. (szerencsére a lejárata után is használható :)
Tényleg egy korong is elég a szemfesték lemosásához.
Ami engem zavar, hogy kicsit sok az olaj benne, utána alig látok, illetve lehetne a korong kicsit nagyobb is, ezért is kapott csak 3 csillagot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. november 24.

Tényleg egy korong is elég a szemfesték lemosásához.

wijen

2014. október 27.

Nagyon kérdéses a viszonyom ezzel a sminklemosóval. Szépek az összetevői, valóban könnyen eltávolítja a sminket, és mivel olajos még a bőröm is puha lesz tőle. DE, oké hogy olajos sminklemosó párnaként futtatják, ez egyszerűen elviselhetetlen, tocsog az arcom az olajtól, amikor használom. Ennyi erővel napraforgó olajba is márthatnám a fejem. A másik nagy problémám, hogy ez BÜDÖS! de olyannyira, hogy 1 hónapja használom viszont hozzászokni még mindig nem tudtam. Azért a 3 csillag mert a dolgát tényleg teszi és olcsó is, viszont a leírt két rossz tulajdonságától nem tudok eltekinteni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 27.

szivecske

2014. október 23.

Ha kibékülök a tudattal, hogy ez egy durván olajos lemosó, akkor minden oké vele, mert tökéletesen lehozza a szemfestéket. Picit zavar, hogy használat után a következő teljes lemosásig néha látok ilyen furi olajfoltokat. Na meg picit büdi. De ezek ilyen egyéni szocproblémák, mert teszi a dolgát.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 23.

g.gallatz

Bőrtípus: Zsíros
2014. október 14.

Imádom! 275,- forintért sikerült hozzájutnom, de már az első használat után vettem belőle még kettőt. A csomag 50 db párnácskát tartalmaz. Nekem durva smink esetén is 1 db elég a két szememre!! Pikk-pakk leszedi a szemsminket. Zsíros érzetet hagy maga után, de ez nem is róhat fel neki, mivel olajos lemosóról beszélünk. Ezt egy sima lemosóval egyszerűen orvosolhatjuk. Az összetevők csodásak, nem is kell ennél több. Nálam most átvette a Garnier Micellás víz helyét, legalábbis addig, ameddig kitart a készletem :)

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 14.

wynter

2014. október 4.

Nekem a jojoba olajas változat van meg. Első pillantásra nem tudtam mire vélni azokat a vékony korongokat, kissé csalódott voltam. De amint kipróbáltam, a véleményem azonnal megváltozott.
Egy korong bőven elég mindkét szemre, tökéletesen eltávolítja még a vízálló festéket is.
Egy csillagot levonok a számomra kellemetlen szaga miatt, és mert úgy érzem, jóval olajosabb a kelleténél, de maximálisan hozza, amit a termékleírás ígér.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 4.

Antioxidánsok: Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Squalene
Gyulladáscsökkentők: Ascorbyl Palmitate
Vitaminok: Ascorbyl Palmitate, Tocopherol

A "canola olaj" egy speciálisan nemesített repcefajból készült növényi olaj. Mind megenni, mind a bőrünkre kenni kiváló, hiszen nagyon gazdag telítetlen zsírsavakban, sőt az esszenciálias zsírokban is. Kozmetikumokban főként bőrkondícionálónak, és emollientnek használják.

Mesterséges olaj, amit bőrpuhító (emolliens), sűrítő, és sikosító (a krémet könnyebben kenhetővé tevő) anyagént használnak. A zsíros bőrűeknek és pattanásokra hajlamosaknak érdemes kerülni, mert komedogén (pattanásokat okozó) és pórus elzáró összetevőnek számít.

Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

Ascorbyl Palmitate a I i I v I gy 2 0

Az Ascorbyl Palmitate a tiszta C-vitamin (Ascorbic Acid) és palmitinsavval lipofil észtere. Az össszetevő védi a termékekben levő olajok telítettlen zsírsavait, és egyéb más olaj-összetevőket is, ami azt jelenti, hogy a krémekben az olajak nem avasodnak meg, és nem lesz kellemetlen illatuk. Az Ascorbyl Palmitate stabilabb, mint a tiszta C-vitamin és nincs irritáló hatása. Az ascorbyl palmitate-ot általában 0,05-1% közötti koncentrációban használják Tocopherol-lal együtt; az összetevő stabilitása e szerint a tanulmány szerint tovább nő, ha 1-2%-os koncentrációban tartalmazza a termék, illetve W/O (víz az olajban) típusú emulziók esetében. Az INCI-Decoder szerint az összetevő a C-vitamin származékok közül a legrosszabb - bár viszonylag stabil, viszont kérdéses, hogy képes-e tiszta C-vitaminná alakulni a bőrön és ezáltal annak minden jótékony tulajdonságát prezentálni (bár a bőr kollagéntermelést valószínűleg serkenti), illetve annak ellenére, hogy az antioxidáns hatása jó, felmerült a gyanú, hogy UVB sugárzást követően elősegíti a lipid peroxidációt és a citotoxicitást is.

Tocopherol a I v 2 2

Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Koleszterinhez hasonló, növényi eredetű zsírsav. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló, emulzió stabilizáló és sűrítőanyagként használt összetevő. Jó hidratáló és gyulladáscsökkentő hatással bír.

Természetes olaj, melyet a cápa májából vagy növényekből vonnak ki. A bőrünk által termelt faggyúnak körülbelül 13 százalékát alkotja szkvalén. A kozmetikumokban kiváló hidratáló, bőrpuhító, bőrpuhító, selymes és sima bőrt nyújtó emolliens anyag, mely segít megelőzni a vízhiányt és a transzepidermális vízvesztést (TEWL). Kémiai szerkezetét tekintve kettős kötésekkel rendelkező, telítetlen szénhidrogén-molekula, és mint ilyen, oxidációnak erősen kitett. Instabil voltának előnye, hogy antioxidánsként működik, amihez olajos jellegét hozzátéve a száraz bőr számára kedvező összetevő lehet. Aknés bőrproblémákkal küzdők számára azonban nem javasolt szkvalénes kozmetikumot használni, az oxidálódott formája ugyanis erősítheti az aknék megjelenését.