ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Canola Oil

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A "canola olaj" egy speciálisan nemesített repcefajból készült növényi olaj. Mind megenni, mind a bőrünkre kenni kiváló, hiszen nagyon gazdag telítetlen zsírsavakban, sőt az esszenciálias zsírokban is. Kozmetikumokban főként bőrkondícionálónak, és emollientnek használják.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.