Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Morzsa
A tág kapillárusú bőr minden igényét kielégítő, az éjszakai pihenés során teljes regenerálást biztosító arckrém. Escin, troxerutin, hesperidine methyl chalcone: szűkítik a tág kapillárisokat, erősítik az érfalakat, csökkentik az átjárhatóságukat és a tartós bőrpírt, elősegítik a bőr kiegyensúlyozott áramlását. A lipid anyagok (avokádó olaj, és olivából nyert squalen) és E vitamin növelik a bőr rugalmasságát. Allantoin, D-panthenol és tömjénfa kivonat megszünteti az irritációkat és a bőrpírt, komfort érzetet biztosítanak. Használati javaslat: minden este, a bőr megtisztítása ás tonizálása után vigye fel a készítményt az arc, a nyak és a dekoltázs bőrére.
2014.04.19. 12:57
Nagyon jó krém nehezen szívódik de az extra száraz bőrömnek pont ez kell hogy ilyen zsíros krém. A nappali krémjével és az arctisztítójával használom megszünt az arcpír szinte nem is jön elő pedig csak egy hete használom így együtt őket. Imádom!
Utoljára szerkesztve: 2013.03.02. 13:24 - 2013.03.02. 00:44
Egy nehezen felszívódó zsíros krém, de nekem javult tőle a rosaceám elég sokat. Nem gyulladt be egy idő után már, sokat mulasztott a göbökön is. A nappali krémje itt nincs fenn, de nekem nagyon bevált, azonnal felszivódik, és kellemes, az arctisztító tej-tonik-hidratáló egyben ennek a családnak pedig csodaszer. Imádom. A nappali krém és a tej 5 csillagot kapna.Kis update: Szerintem a nappali krémje hatékonyabb, de mivel együtt használom a kettőt, nem tudom megmondani, melyik tette igazán széppé az arcom. Kb 1 hónap után lehetett látni, hogy javult, azóta is ezeket használom :)
2013.01.13. 19:26
Nekem nagyon zsíros krém, először azt hittem, be se fogja szívni az arcom.Így télen éjszakára használható, hidratál, de a kipirosodás ellen nem használ.Ezt a tégelyt elhasználom, de többet nem fogom megvenni.
2012.11.11. 14:47
Nekem sem használt rozaceára, ami persze nem jelenti azt, hogy másnak esetleg nem lehet jó. Ugyanakkor nekem a krém állaga sem jött be.
2012.10.15. 07:46
Az AA termékei közül már próbáltam többet is. Szerintem rozaceára semmit nem használ, legalábbis az enyémre semmilyen pozitív hatást nem gyakorolt. Hidratálónak nem rossz, de így meg drága. Szerintem ennél van olcsóbb is hidratálásra.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.