Hidratáló krémek

Rovectin Clean Lotus Water Cream

4.8
Hozzáadva 2021.09.15.by

rtsk

A lótusz vízkivonat, amely a krém 75%-át teszi ki, figyelemre méltó öntisztító képességgel rendelkezik. Bár a lótuszvirág iszapban gyökerezik, mégis kecsesen virágzik, köszönhetően különleges öntisztító és tisztító képességének. A lótuszvirág kivonat magas tartalmával, a Rovectin Clean Lotus Water Cream felszívja a káros méreganyagokat a bőrből, hogy tisztább és üdébb legyen az arcbőr. Emellett a Kaempferol, amely egy jól ismert antioxidáns, segít helyreállítani az egyensúlyt és öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

$20-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.08.08. 00:57 - 2024.08.07. 14:06

Imádom ezt a hidratálókrémet. Nyárra tökéletes. Amit mások is írtak, nem tömíti el a pórusokat, gyorsan beszívja a bőröm, és kellemes érzetet hagy maga után. Zsíros és kombinált bőrűeknek jó választás.

2023.04.01. 11:12

Ár-érték arányban megfelelő hidratáló. Gyorsan beszívódik, lehet rá sminkelni és pattanást sem okozott. Egy kicsit talán gyorsan fogy. Nem csodaszer, de lehet, hogy egyszer visszatérek hozzá.

2023.02.20. 17:40

Igazán gyorsan beszívódó, könnyed krém. Nekem alapvetően kombinált a bőröm, de az erősebb retinoidok használata miatt, mindeközben száraz is, így télen estére kevés, de nappalra tökéletes. Szerintem nyárra akár estére is szuper lehet, addig még nem jutottam el :D De jó választás lehet zsíros vagy kombinált bőrre akár reggelre és estére is, valószínűleg nekem is elég lenne estére is, ha nem retinolsavaznék mellette :) Picit nyugtat, egyáltalán nem irritál, nem ül meg a bőrömön. A gyors beszívódás miatt aránylag hamar rá tudom kenni a fényvédőt, bár én mindig várok kb 10 percet a hidratáló és fényvédő között, de itt úgy érzem, kb 5 is elég lenne :)

Utoljára szerkesztve: 2023.07.15. 07:42 - 2023.02.10. 21:22

Jó hidratáló krém, kombinált bőrömre használom télen. Könnyedén felszívja, nappai krémként használom és sminkelni is tudok rá. A kiszerelése elég nagy, de gyorsan fogy. Azért vettem, mivel kipróbáltam a Rovectin Lotus Water tonerrel, ami nem jött be, így valószínűleg ezt sem veszem majd újra, bár a krém sokkal jobban tetszik.

2023.02.08. 06:25

Nagyon jó kis hidratáló. Nem ragacsos, gyorsan beszívódik. Abszólut kellemes viselni, nem okoz tömíti el a pórusokat sem, az én kombinált, télen inkább száraz bőröm imádja. Egy bajom van vele, hogy nálam gyorsan fogy, így a 60 ml-t hamar elhasználom, viszont az ára nekem nem annyira kedvező, de ez az én pénztárcám baja. 😀

2023.01.04. 13:45

Fantasztikus hidratáló. Néha megszakítom a használatát 1-1 új krémmel, ami felkelti a kíváncsiságom, de mindig visszatérek hozzá. Könnyű gélkrém, gyorsan beszívódik a bőrbe és szerintem bármely bőrtípusnál használható. És cruelty free. :-)